Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellarossa92

Lesbijka a facet

Polecane posty

Gość bellarossa92

Czy kobiecie która jest lesbijką moze dogodzić facet? Czy jest mu bardzi trudno?

Gość kk2
kreca mnie lesbijki.mam fantazje z nimi,popiszemy?ale nie tu

Gość InezkaInezka
Tylko że lesbijka a sex lesbijski to dwie różne rzeczy.

Gość InezkaInezka
Miałam przygodę z kobietą,ale zdecydowanie wolę związek z facetem. A co do pytania.To tak dogodzić jej może ale doświadczony facet,doświadczony i jeszcze raz doświadczony,

Gość On 38
Witam. Po pierwsze lesbijki nie pociąga facet tylko kobiety. Po drugie dogodzić może bo to przecież kobieta ale z ulga dla siebie a z krzywdą dla niej. Lesbijka odczówa przyjemność tylko z drugą kobietą. No chyba że jest biseksualna.

Gość gość
Dokładnie. Mam koleżanki lesbijki, faceci je brzydzą i śmieszą

Gość gość
Hmm kobiety czesto zmieniaja zdanie - tak naprawde lesbijek stricte(tj. takich ktore z zadnym facetem sie nie przespia, co nie oznacza, ze uciekaja na ich widok) jest procentowo bardzo malo. Wiekszosc mysli, ze jest tylko less bo akurat nie pociagaja jej faceci z okolicy, a dodatkowo spelnia sie w zwiazku z kobieta. Potem moze sie to zmienic pod wplywem odpowiedniego faceta, choc to tez zalezy od danej dziewczyny jaki on powinien byc...

Gość gość_1
Jestem lesbijką i nie chciałabym nigdy robic tego z facetem. Faceci mnie nie pociągają, odrzuca mnie to na samą myśl.

Gość gość
Jestem biseksualna i nie spotkałam jeszcze żadnej lesbijki, której by się odmieniło "pod wpływem odpowiedniego faceta". Znam za to sporo bi, którym się odmieniło i wylądowały w końcu z kobietami. Dodam, że kobiece dziewczyny to w większości bi, les w większości wyglądają stereotypowo. Podobają Ci się takie kobiety? static.polityka.pl/_resource/res/path/71/ea/71ea6762-390d-4728-b278-d41913f1a160_260x

Gość gość
Moze zle to zabrzmialo. Nie chodzilo mi, ze dziewczyna less pod wplywem "odpowiedniego faceta" , bedzie chciala sie z nim przespac(aczkolwiek nie oznacza to, ze kazda less zaraz traktuje wszystkich samcow jako wrogow). Chodzilo bardziej o to, ze wiekszosc kobiet, ktora uwaza, ze jest less, tak naprawde jest generalnie bi, tylko uwaza, ze jest less bo w okolicy nie ma facetow ktorzy ja akurat interesuja, ewentualnie zwiazek z dziewczyna jej przeslania. Po prostu bycie stricte less procentowo jest bardzo rzadkie wsrod kobiet.