Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

Jaką najlepszą wannę polecacie do uprawiania seksu?

Polecane posty

Gość ciekawskaciekawska
okrągłą

Gość saaaamantaaa
Lepiej kwadratowa-nie ma jak się walić po katach:-D🖐️

Gość dospełnienia
mam narożną z siedziskiem i powiem ,że fajnie wychodzi ale po paru dniach siniaki wychodzą od figur:)

Gość śliski kocyk a co
Dzeny nie klam, wlasnie widzielismy na fotkach ta twoja ogromna wanne :D

a swoją drogą co jak co ale z domekiem nie kłamałam:P ,z wycieczka też nie :P z drogimi kosmetykami też nie:P z zajebistą furką też nie:P więc to wy jesteście bajkopisarze :P

n ja myślałem o trójkątne z takim miejscem do siedzenia pokrytym specjalnym tworzywem na którym się tyłek nie ślizga :classic_cool: no i jeszcze przydałoby się zamontować kilka uchwytów na ścianie tylko nie bardzo wiem gdzie musze to rozkminić. ale poważnie może ma ktoś jakąs wanne dobrą do seksu i mi poleci? model formę, link do fotki...

Gość śliski kocyk a co
Tak Dzeny, ale kredyt sam sie nie splaci :D

Gość lubię Jabłka
Jenn nie pomyliłaś sie?170x180?i to prostoąktna??chyba wymiary pomyliłaś,wklej proszę.

śliski jakbyś umial logicznie myśleć to bys wiedział że ten kto bierze kredyt na dom ,nie ma kasy na wycieczki ,jezdzenie po galeriach ,kinach ,restauracjach itp;) ale rozumiem ze ty zyjesz w swiecie kafeterii czyli zerowe pojecie o zyciu

te wszystkie kabiny z panelami(radio,deszczownia,sauna,itp) rozlatują się w przeciągu 2 lat wiem to z wlasnego doswiadczenia chińskie gówno

muszą * ja mam duzą wanne bardzo , dwie osoby mogą sbie leżeć z wyprostowanymi nogami naprzeciw siebie (ja mam 183cm) po bokach miejsce zeby postawić ieliszek z winem, świczki itd , klimat można zrobić fajny seks niewygodnie. bo to klasyczna wanna jeśli chodzi o kształt. dlatego szukam czegoś nowego:D

Gość śliski kocyk a co
Dzeny skarbie nie denerwuj sie. Jak slusznie zauwazylas mam zerowe pojecie o zyciu, a co dopiero o jezdzeniu po galeriach, a nawet restauracjach :D Mam nadzieje ze wybaczysz mi prostemu czlowiekowi? A kiedy wrzucisz nowe fotki?

i nigdy wiecej wanno prysznic z tymi panelami mowie wam pilot do radia dzialal 4 miesiace a przyciski na kabinie moze 8 miesiecy jak to sie mowi to co jest do wszystkiego to jest do niczego

blabla bla wanna z hydromasażem kolejny wynalazek dysze są bardzo niewygodne jak się na nie siada ,bardzo głośne i mają tendencje do zapychania się ,moja szwagierka ma typowe jacuzzi za 15tys i 4 razy musiala wzywac ekipę bo się psuło i nie poleca.