Tym razem ło znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 15, 2012 nie wydam 20k na wannę, bo mam tylko 1k odkładane przez ostatni rok, a jeszcze babcia sie dołożyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bla bla bla..... Napisano Maj 15, 2012 http://allegro.pl/wanna-narozna-pmd-natalia-150x100-super-zestaw-i2322535614.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 15, 2012 spadaj podszywaczu:D hmm dawno nie odwiedzałem babci... musze sie wybrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 959587* Napisano Maj 15, 2012 BANAN X2 z tobą sex ?!?!? tfuuuuuu ................ Jesteś wstrętny, obrzydliwy i kompletnie aseksualny. Nie wierzę , że kiedykolwiek znajdziesz amatorke.Przepraszam za szczerość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 15, 2012 nie mam z tym problemu :D seks mam codziennie , wczoraj i przedwczoraj w wannie ale niewygodnie jakoś... dlatego szukam najlepiej niedrogiej dobrej, wygodnej do seksu wanny...w sumie nie musi być zadnej kabiny, hydromasażu itd... a ty pomaranczo...jeśli się tobie nie podobam t przeciez nie musisz się ze mną rooochac nie?:D więc z czym masz problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocia Czarownica 0 Napisano Maj 15, 2012 Żałosny jesteś koleś, oby twoja panna na raka zdechła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lippee Napisano Maj 15, 2012 powiedzmy sobie szczerze, taka szkarada http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e654c2c6a7498a12.html w ogole wanny nie potrzebuje a co dopiero mowic o seksie :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baameksraramek Napisano Maj 15, 2012 Ryży i do tego mokry szczur w wannie ,o b r z y d l i w o s c !!!! Nie kłam z tym seksem i tak nikt przy zdrowych zmysłach nie uwierzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vhdifughuoihgoeihvogerge Napisano Maj 15, 2012 noxelia szkarado zapusc w koncu te brwi!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baameksraramek Napisano Maj 15, 2012 Nie zapuszczaj ładna jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocia Czarownica 0 Napisano Maj 15, 2012 Mam brwi jakie mam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 15, 2012 nie wyglądam tak jak na tej fotce... o już się zleciały kafeteryjnii frustraci i nieudacznicy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 15, 2012 wyglądają jak narysowane flamastrem...w dodatku po pijaku. ale ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pmpkok Napisano Maj 15, 2012 A co ucioles sobie ryja i doszyles nowego ? Tobie nawet operacja nie pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BBBRRRRRRR Napisano Maj 15, 2012 Jaką najlepszą wannę polecacie do uprawiania seksu? ALE JAZDA najbardziej seks podoba mi sie gdy wchodzę wAnnę i nie musi być w łazience :) :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 15, 2012 no jak nie pomoże?:D przecie potrafią już całkiem nową twarz przezczpeić... niedlugo będzie można sobie wybrać np johnego deppa morda...i na ulicy co chwila bedziesz mijać deppa... ale do rzeczy... zawistni nieudacznicy sie już wyszumieli więc wrócmy do tematu topika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pmpkok Napisano Maj 15, 2012 Oho, wyposzczony sfrustrowany brzydal dokucza pięknej dziewczynie. Nisko upadłes koles to kobieta , nie wypada.Nie masz zasad ?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pmpkok Napisano Maj 15, 2012 Szkoda czasu na pogaduchy o twojej facjacie i rzekomej wannie.Miłego dnia ban x 2 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocia Czarownica 0 Napisano Maj 15, 2012 Mnie opinia jakiegoś zera i tak nie obchodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 15, 2012 przecież to ta nadludzka przezajebista istota nie z tego wiata pierwsza na mnei wjechała... a o jej brwi napisałem co myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość randika Napisano Wrzesień 25, 2012 Ale macie pytania ;-) Polecamy wanny spa, takie jak tutaj - http://www.herbec.pl/pl/wanny Na pewno będzie wam wygodnie i przyjemnie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janella Napisano Grudzień 9, 2012 Ja proponuję tyko taką: http://www.ceneo.pl/1653152_produkt_dodaj_opinie Jest pokaźnych rozmiarów i solidnej jakości, na pewno nic nie pęknie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach