Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martarta

krem przeciwko rozstepom gerber

Polecane posty

czy ktos uzywał? jesli tak to czy faktycznie pomoglo? ja smaruje od kilku dni i skora jest tak nawilzona ze az sie zdziwilam

Gość pic na wodę
Jeżeli masz predyspozycje do rozstępów to je dostaniesz, nawet gdybyś sie smarowała od świtu do nocy.

Kupiłam kilka dni temu więc co do skuteczności to się przekonam;-) ale ładnie nawilża i szybko się wchłania.

czyli lepiej sie nie smarowac bo i tak to nic nie da? nic a nic nie pomoze? zeby chociaz byly mniejsze?

niestety, ale jak mają sie zrobić, to krem za tysiaka nie pomoże ja smarowałam i oliwką i mustelą i mam pod brzuchem 3 rozstepy, teraz słabo widoczne, ale jednak są

Gość pic na wodę
Moja matka niczym się nie samrowała i ma po ciążach kilka malych rozstępów na boczkach. Ja po okresie dojrzewania mam całe mnóstwo. Oczywiście możesz smarować ale jak sie pojawią rozstęy to nie ma co zwalać na krem, taka twoja uroda.

Wg mnie też przesadzacie. Ja z okresu dojrzewania mam sporo rozstępów. Teraz w ciąży smaruje się regularnie i mam słownie jedną kreseczkę na biodrze , a tam sobie odpuszczałam trochę;-)

ja wlasnie tez mam po dojrzewaniu rozstepy tyle ze wtedy nie uzywalam zadnych kremow nawilzajacych i nie dbalam o to, teraz postanowilam kupic jakis krem i wybralam gerber bo nie za drogi i kuzynka mi go polecila ale ona nie miala rozstepow przedciaza wiec moze ma farta ze nie ma rozstepow...

Gość pic na wodę
Czy mając 12 lat jest konieczność smarowania sie balsamami? Nie sądzę. Jednym się rozstępy robią innym nie, to sprawa wewnętrzna, mówi sie przecież o burzy hormonalnej.

Gość gdzie??????????
a gdzie go mozna kupic? nigdzie go nie widzialam...

no nie mowie o jkais balsamach tylko zwykly krem nawet niwea, sucha skore mam :) a krem kuilam w aptece za 19.90, w kilku aptekach nie bylo i powiedzieli ze moze w rossanie albo w naturze bedzie ale nie widzialam tam.

Ja też kupiłam w aptece, zapłaciłam 25 zł. Wcześniej miałam Foliacti i też był fajny ale on ponad 30 zł.

Ktoś wyżej ma rację. Ja smarowałam się drogimi, tanimi, znanymi kremami, wynalazkami, od samego początku,wykupilam całą aptekę,zapłaciłam mnóstwo kasy, a rozstępy mam na całych nogach, brzuch, biodra, plecy, w"rowku" na wzgórku łonowym,piersiach.... kremy nic nie pomogły