Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IVIXI

Prawo jazdy

Polecane posty

Gość IVIXI

Witam Wszystkich. W ubiegłym tygodniu zdałem prawo jazdy na kategorie - B. Teraz czekam na odbiór prawka. Mam ukonczone 21 lat i zamierzam zrobić sobie kurs na kategorie C i D. Z czego co czytałem od 21 lat można robić sobie na kategorie D a na C chyba od 18 lat (jak źle mówie proszę mnie poprawić). I tu mam pytania. 1). Czy muszę miec jakiś staż by móc robić sobie prawo jazdy na te dwie kategorie C i D ? 2). Czy jak zdaje na inne kategorie prawko i na egzaminach nie zdam to mogą mi odebrać prawo jazdy na kategorie - B ? 3). Jakie badania powinienem zrobić i jak będą one wyglądały ? 4). Ile mogą kosztować takie badania? 5). Czy musiałbym zdawać jeszcze raz egzamin teorytyczny mimo że nie dawno zdałem na kategorie - B ? Chyba że inne są testy i zadania egzaminacyjne niz na kategorie - C i D Przepraszam za ewentualne jakieś błędy. I bardzo proszę Was o pomoc.

Gość IVIXI
Moją egzaminatorką była śliczna 55 letnia mamuśka. Zaprosiła mnie na spotkanie. Jestem prawiczkiem. Co 21 latek ma robić na spotkaniu z 55 latką ?

Gość IVIXI
Poprzedni post to jest podszyw (nie ja go pisałem) wiec nie bierzcie go po uwagę.

Gość IVIXI
11:18 podszyw

Zaczerniłem się. I proszę sobie głupich zartów tu nie robić i zawalać postów podszywami. Proszę o pomoc a jak widze "głupie żarty" kogoś sie trzymają ...;/

Gość wszyscy__!___kafeterianie
a w czym mamy Ci pomóc ? jak chcesz sie z nią spotkać to na spotkaniu jest ruchanie

http://pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_jazdy tam sa tez linki do innych informacji egzaminy teoretyczne bedziesz musial za kazdym razem powtarzac, bo kazda kategoria ma specyficzne przepisy. np przepisy dotyczace tacho.... badania dla kierowcow, chodzi o tych ktorzy pracuja zawodowo jako kierowca, sa troche inne niz dla zwyklego kierowcy. do tego te badania trzebo co kilka lat powtarzac,