Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tygodniowy porod

pytanie do mam z "motylkami"

Polecane posty

Gość tygodniowy porod

dziewczyny czy Wy też krępowałyście sie podczas porodu, że macie wargi wystające? mnie to strasznie blokuje. termin mam za tydzień i bardziej się boję wygladu moich warg sromowych niz samego porodu> :(((

Gość junn
kobieto a ty myślisz że oni tam na porodówce zwracają uwagę na wygląd twojego krocza? to poród jest. Wyluzuj. :)

Gość tygodniowy porod
jednak ja o tym wiem i mnie to przejmuje i krepuje :(

Gość junn
u gina też się krępujesz? na pociechę powiem że gdy zacznie się poród to o swoich wargach sromowych nie będziesz myśleć.

Gość tygodniowy porod
do gina też jakbym nie musiała to bym nie szła. Strasznie sie ciesze jak jest już po wizycie

Gość junn
no tak to jest gdy ma się kompleks na jakimś punkcie to wydaje się człowiekowi że wszyscy na to zwracają uwagę. A tymczasem największą uwagę kładzie na tym sam zainteresowany a inni albo nie zauważą problemu albo przechodzą nad nim do porządku dziennego. Może powinnaś się bardziej skupić na dziecku i tym że dla niego poród to ciężkie przejście. Mnie takie myśli pomagały i sprawiały że chciałam ułatwić maleństwu przyjście na swiat. :)

Gość a ja mam asymetryczne
bardzo asymetryczne. wprawdzie nie rodze, ale bede miala operacje, beda zakladac cewke moczowa i wstydze sie jak cholera, wolalabym motylka niz tak asymetryczne wargi :O ja zbieram na plastyke pochwy i tobie tez radze, bo motylki za piekne nie sa, zalezy jeszcze jak duze

Gość a ja mam asymetryczne
aha, i mam nadzieje ze ta cewke moczowa beda zakladac juz pod narkoza :O

Gość tygodniowy porod
mnie obrzydzają, więc pewnie większość osób też. dlatego nie lubie ich pokazywać i każda kolejna osoba bedzie o tym wiedziala :(. Bedą patrzeć na moje genitalia a ja nie chce, zeby az tyle osob to widziało

Gość łojezuuuuuuuuuuuuuuu
co ma plastyka pochwy do asymetrycznych warg? :D :D :D

Gość kmkmjhhgffggdfds
Nie mogę uwierzyć. No teraz już za późno, mleko się wylało. Uważam, że nie powinnaś mieć dzieci. Co ty przekażesz swoim dzieciom? Z pustego i Salomon nie naleje!

Gość junn
tyle osób czyli ile? przy moim porodzie była jedna położna i lekarz do zszycia krocza. Neonatolog się kroczem nie interesował tylko dzieckiem. Więcej osób nie było. korekta warg sromowych to labioplastyka.

Gość pomidorowa z ziemniakami??
no ok, plastyka warg sromowych :classic_cool: autorko, dlaczego wiec nie pomyslisz o plastyce? to kwestia tylko 4 czy 5 kola. uwierz, ze moje sa obrzydliwsze od kazdego mozliwego motyla, ty przynajmniej wspolzyjesz i masz partnera, ja przez swoja oblesna cipe nie wspolzylam jeszcze i nie bylam u ginekologa a mam 20 lat :O i co ja mam zrobic?

Gość łojezuuuuuuuuuuuuuuu
Nie przez obleśną cipę, tylko przez kompleksy :classic_cool: Bo chyba nie zdarzyło się, żeby facet, napalony jak sto choler, nagle zerwał się po ujrzeniu Twojego krocza, zakrzyknął: "O fuj, jaka paskudna cipa!" i zwiał, powiewając bokserkami? :P

Gość tygodniowy porod
moja też "zapiękna" nie jest ! więc

łojezuuuuuuu nie wiem, nie pokazywalam nigdy krocza zadnemu facetowi :O na widok mojej by uciekl, zareczam :O trudno, uzbieram kase, zrobie plastyke i wtedy dopiero bede mogla wspolzyc, musze to zrobic jak najszybciej :O

Gość tygodniowy porod
jedynie mój mąż widział moją ci**ę . Wczesniejszym partnerom nie kazałam się nawet dotknąć a co dopiero patrzec na nią

Gość junn
i co mąż jakoś nie uciekł. :) takie to jest działanie kompleksów jak już pisałam wyżej.

tygodniowy porod - bo ty masz motylka! to jest normalne, ja mam pol motyla a pol normalne to to kurwa juz normalne nie jest :O

Gość Nunlaineth
Uwierz, że podczas porodu "masz wszystko w tyle", chcesz żeby Maluch jak najszybciej wyskoczył i żeby skurcze się skończyły. Nie masz czasu nawet pomyśleć o tym czy Twoje krocze się dobrze prezentuje:). Życzę powodzenia, dużo sił i odwagi:)

Gość tygodniowy porod
pomidorowa a masz gdzies zdj swoich warg? bo ja szukam po necie i nie moge odszukać. chciałam porównać z moimi

Gość Fiolkaa28
A mi sie zawsze wydawalo, ze to "motylki" sa normalne. Chyba wiekszosc kobiet takie ma.

Gość ojojojojojojojjjjjjjjjjj
przesadzacie i to mocno; tak jak różne są kolor włosów, oczu, karnacja, budowa, tak TAM pewne cechy genetyczne zrobiły swoje i wyglądasz jak wyglądasz. Ja rozumiem, że może dla prostytutki to ma znaczenie, czy dla lasek wyginających śmiało ciało przed kamerami, ale bez przesady. Jestem jaka jestem, ten motyl nie odleci:p, mężowi nie przeszkadza, ja se nie zaglądam, nie mam potrzeby; dwa porody sn za mną i nikt nie skupiał się na mojej anatomii, tylko na rodzącym się dziecku; poza tym to się tak rozciąga, że wessie ci podczas porodu:p

Gość mi tam tez
nie podobal sie wyglad moich miejsc intymnych. Do czasu... Facetom sie zawsze podobalo, a moj maz raz zrobil mi fajna sesyjke zdjeciowa i... jak spojrzalam na te foty, doszlam do wniosku, ze wygladam tam bardzo fajnie :)

Gość gggggooogleeee
ja też się właśnie tego wstydzę :( Czuję sie nie dobrze z moimi "farfoclami" a na operacje mnie nie stac, tymbardziej przy dziecku które zaraz będzie na świecie

Gość gggggooogleeee
ciągle zadawałam sobie pytania dlaczego ja akurat tak musze miec takie. Czemu nie mogę miec bułeczki :(