Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miiimis

do kobiet w ciazy

Polecane posty

Gość Miiimis

dziewczyny w ciazy, jaki macie system sprzatania? Robicie wszystko jak leci, czy robicie sobie przerwy? Ile sprzatacie jednym ciagiem? Nie martwicie sie, ze pracujecie za ciezko? Ja niby robie jakies 3 minutowe przerwy, ale mam wrazenie, ze i tak zziajana jestem

Gość Nunlaineth
Ja robiłam wszystko tak samo jak przed ciążą, jeszcze tydzień przed porodem okna myłam na Święta Wielkanocne a w lany poniedziałek mój synuś wyszedł na świat. Jeśli jesteś zmęczona to sobie odsapnij, nie przemęczaj się ale też nie leż brzuchem do góry:) Masz parę kilogramów więcej więc będziesz się męczyć, pod koniec nawet chodzenie męczy, bolą nogi, kręgosłup i mnie strasznie w pachwinach bolało, ale powoli można wszystko zrobić. Jak to mówią ciąża to nie choroba:)

Gość Miiimis
Ale skoro nie boli, tylko zadyszka mnie lapie, to jest ok, prawda?:)

Gość Nunlaineth
Zadyszka to normalna sprawa:) Rób sobie dłuższe odpoczynki, a Maluszek lubi jak się ruszasz bo wtedy go/ją kołyszesz:)

Gość Miiimis
dzieki :) dzisiaj wlasnie 3 h sprzatalam, jestesmy przed remontem, jest sporo roboty a maz w pracy, nie moge wiec lezec brzuchem do gory. Jeszcze obiad, kapiel i koniec roboty na dzis :)