Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kefi222

Orange Festival 2012

Polecane posty

Gość kefi222

Jedzie ktoś w tym roku do Warszawy? Jedziecie na 1 czy 2 dni? Na jakie zespoły najbardziej czekacie? Ja nie mogę się już doczekać wyjazdu :) :)

Ja jadę z chłopakiem na 2 dni.Czekam głównie na Linkin Park i The Prodigy.Obawiam się tylko tych tłumów przed Euro i że nie znajdę noclegu ;/

Gość jncfdskcvdlx,c
ja juz też nie moge sie doczekac. jede tylko na 2 dzien. nigdy jeszcze nie byłem na koncercie prodigy a czuje ze bedzie warto.

Gość kefi222
My też jedziemy na 2 dni. Właściwie ja czekam na wszystkie zespoły :P Ale tak najbardziej najbardziej to czekam na Prodigy :D Co do noclegu to też się obawiam bo w tym samym czasie jest przecież mecz w wawie. Ale mój chłopak miał dzisiaj pogadać ze znajomym bo podobno on coś tam ma nagrane jakąś miejscówkę sprawdzoną, więc zobaczymy jak będzie.

Gość arcydonia
a nie można na jakiś kempingach albo polu namiotowym? jakbyś coś wiedziała daj znać bo my też szukamy.

Gość kefi222
Nie wiem jak tam z kempingami, namiotami itd. My kimamy tutaj http://www.warszawapokoje.pl/index.html kumpel nam wczoraj zarezerwował. Mówi, że on tam już kilka razy kimał z okazji jakiś imprez :D w sumie jedziemy w 4 osoby. może jedzie jeszcze jakaś ekipa z wrocławia i dołączy ? :D

Gość papierski
A my w ogóle mamy trochę problem, bo trochę późno się zdecydowaliśmy na ten koncert, i ciężko teraz z noclegiem w związku z euro...możliwe, że skończy się tak, że będziemy kimać w aucie ;/

Gość wolontariuszkaBasia
My nocowaliśmy w końcu pod Warszawą w hotelu Mistral bo nigdzie nie było już miejsc. Tzn przynajmniej tam gdzie szukaliśmy. Ale koncert był meeega!!! jestem pod wielkim wrażeniem!!!!