Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salkiaa

pomysl na biznes tajska restauracja

Polecane posty

Gość salkiaa

przyjmie sie takie rozwaizanie w miescie sredniej wielkosci?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Żeberko
Ale kucharz musi być z Tajlandii.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość salkiaa
no tak z tajlandii ale czy to wyplai czy polska gotowa jest aby sie otworzyc na azje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ktoś tu się
naoglądał kuchennych rewolucji :-D ja tam bym poszłą do takiej knajpy, bo lubię tajskie jedzenie, ale fakt statystyczny polak chyba woli schabowego i ziemniaki tak na prawde to wszystko zalezy od rynku, musisz zrobic rozeznanie,

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość salkiaa
zainpirowala mnie tajladnai zwlaszcza tajskie masaze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość salkiaa
a zwlaszcza tajskie masaze kootasa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość salkiaa
sram ryrzem z pedami bambusa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość w polsce prawie nie ma
tajow i tajek wiec nie wiem skad wezmiesz kucharza. to co widzisz na targach to wietnamczycy nie tajowie. tajowie to lenie i nawet nie wiedza gdzie polska lezy. moim zdaniem dla polakow lepsze jest wietnamskie jedzenie niz tajskie. ja lubie ostre jedzenie ale nerkowca z kurczakiem w tajlandii nie bylem w stanie zjesc :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Dobra Analiza rynku i pewnie wypali. Jest popyty ostatnio na takie orientalne kuchnie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Żeberko
Nie masz kucharza to dupa blada.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
No nie wiem raczej nie To o czynm myslisz zalezy od wielu czynnikow prxede wszystkim swieze dostawy doswiadczenie w kuchni tajlandzkiej to spore wyzwanie i kosztowny gips Kuchnia tajska wbrew pozorom wcale nie jest latwa Jesli moge zaproponowac Zrob np w menu dania z kuchni polskiej/francuskiej/greckiej itd itp Tylko zeby nie bylo miliard pozycji i nie lec po najnizszej linii oporu Niech te kilka dan bedzie zawsze swiezych przygotowanych nie z mrozonek i niech beda na najwyzszym poziomie Jesli np zdecydujesz sie na wloska kuchnie to prosze nie rob w karcie np spaghetti bolognese czy lsagne to banaly jakie sa w kazdej knajpie Postaw na cos co nie sprsawi Ci prpblemu ze skladnikami stopniem trudnosci przygotowywanego dania Poza tym typowy Kowalski raz ze nie ma kasy na lazenie po knajpach a dwa schabowy z kapustka mloda i ziemnakami to zawsze chetnie zje Jak masz jakies pytania wal na maila postaram sie pomoc mam troszke doswiadczenia w tej branzy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość no ja np wole tradycyjne
schabowe z ziemniakami niz tajską kuchnię. U mnie w mieście jest takowa i byłam tam kilka razy, ceny mają ok, jedzenie też niby dobre i dużo ale nie przepadam za takimi smakami i większe wzięcie ma knajpa jak za czasów prl z polskimi domowymi obiadami niż ta tajska restauracja położona w centrum w pięknym lokalu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×