Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co za świat.

Sąsiad chodzi nago po balkonie, a moja żona mu się przygląda przez okno.

Polecane posty

Gość Co za świat.

Już drugi raz w tym roku widziałem jak tam zerka, a tam ten chłopak nagością świeci. Ledwie jest trochę cieplej na dworze, jak ostatnio kilka dni takich było, to już się facet niczym nie przejmuje. W zeszłym roku latem to zdarzało się, że nie tylko na balkon wychodził, ale nawet na dachu się nago opalał. Brak słów. Chłopak ma już 20-kilka lat i powinien mieć w sobie trochę przyzwoitości, a nie ciągle szczeniactwo. Nie chcę dzwonić na policję, ale coś z tym zrobić trzeba. Jakbyśmy mieli dzieci to od razu bym na poważnie do tego podszedł. Też macie jakieś problemy sąsiedzkie?

Gość Lodołamaczer
dynda mu siusiak?

Gość Miliana23
tez bym chciała mieć takiego sąsiada

Gość Co za świat.
Niestety. Miła, spokojna okolica, bo mieszkamy teraz poza miastem i do pracy dojeżdżamy, ale chłopak na to, że sąsiedzi mogą go zobaczyć powinien jednak zwrócić uwagę. Ja rozumiem, że może wcześniej nikt go nie widział to tak sobie chodził, ale chyba czas na zmianę przyzwyczajeń. Czasem aż strach zaprosić gości. Akurat jak ktoś był u nas to jeszcze nikt go nie widział, ale kto wie co w przyszłości będzie. Mnie to zniesmacza i chyba nikomu nie byłoby przyjemnie na takie atrakcje.

Gość mam podobny problem
mój sąsiad z naprzeciwka notorycznie łazi porozbierany i chcąc nie chcąc ciągle go widuję najśmieszniejsze że on pewnie myśli że go podglądam a tak naprawdę obserwuję podwórkowe koty, które dokarmiam pewnie kolo zgłosi mnie na zebraniu rady osiedla

Gość nioki
rozbierz się i przed żona paraduj z siusiakiem ... nie wiem może salse zatańcz..też będzie patrzeć;)))

Gość mam podobny problem
a co ja mam zrobić ?!

Gość tak to widze
ale uważaj na proce musisz wcześniej załatwić pozwolenie u glin ,paranoja !!!!!!!!!!!!!!

Gość Co za świat.
nioki nie wiesz co piszesz.

Gość Co za świat.
tak to widze jakiś pomysł na zniechęcenie to jest, ale to takie działania poniżej pasa. Może nie warto tak robić sobie z sąsiada wroga. Nikt nie wie jak może to odebrać i zareagować. Raczej nie zamierzam strzelać do niego z procy, bo to takie trochę dziecinne, zniżanie się do jego poziomu.

Gość ja miałam sąsiada
który stawał przy oknie w kuchni przy zapalonym swietle no i doigrał się ,facet oblesny dziad któregos dnia z koleżanką zapaliłysmy sobie mj i ten hujec własnie stawał przy oknie z fujarą na wierzchu , wyjęłam z szafy wiatrówke , z daleka wygląda jak dubeltówka , otworzyłam okno jak szeroko wycelowałam w jego rynne obok okna i ..... jebs mało się nie posikałam w gacie tak tego frajera nastraszyłyśmy , spierdolił na korytarz potem szybko przyleciał rolety zaciągac ale juz miał gacie na dupie a my sikałysmy ze smiechu , nigdy wiecej juz go nie widziałam w oknie z fiutem w łapie

Gość do Co za świat
taaak, chłopak to Ci przeszkadza a jakby tam panienka goła chodziła to byś się cieszył :P żonie też się należy :P

Gość do ja miałam sąsiada
Ale go załatwiłaś. Ale ciekawe czy się domyślił za co dostał.

Gość fgdsfdsfsdfs
:o

Gość gość
Niestety... zaścianek Polski wyłazi z butów niczym przysłowiowa słoma. W wielu krajach zachodnich nikt nawet nie pomyślałby że nagi sąsiad zwłaszcza w swoim domu to jakiś problem, a u nas tragedia prawie narodowa. Przeszkadza Ci - nie patrz i już. Przecież nie łazi Ci tuż przed nosem z gołym tyłkiem. Zero tolerancji...

Gość Jan Winnicki
Polska to prawdziwy ciemnogród z zacofanymi tłumokami.Wystarczy spojrzeć na ulicy na te wiecznie wściekłe i naburmuszone mordy polaczków.. Warszawa bije na głowę wszystkie rejony Polski. Tłumy wiejskich parobków o fizjonomii przygłupów.

Gość gość
a jak by sąsiadka chodziła na nago to Ty też byś nie zerkał??? jak żona to żle ale jak Ty byś się przyglądał to już dobrze:)

Gość edek 102
Zrób mu zdjęcie i wywieś na tablicy ogłoszeń razem z adresem

Gość ewelina929
edek 102 dobre hehe

Gość gość
Ja mam taki problem z sąsiadką,ale że jest zgrabna i ma ładną pupę i cycki to mi to nie przeszkadza.A niech sobie podlewa tak te kwiatki na balkonie.

Gość gość
A niech się opala nago jeśli lubi,co mnie to interesuje.

Gość para nago
Mnie to podgląda sąsiad jak chodze nago zresztą razem z męźem lubimy chodzic nagolasa po mieszkaniu.Czesto bywa tak ze wychodze ngo na balkon sie opalac lubie miec ladnie opalone cialo bez zanych bladych miejsc.Chodzimy z mezem ma naga plaze ale po powrocie do domu i kompieli zawsze chodzimy nagolasa nawet po powrocie z pracy do domu szybko zdejmóje ubranie i paraduje naga po domu chociarz chodze do pracy bez bielizny zakladam tylko sukenkie i juz kocham nagosc i lubie chodzic nago