Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szisza29

cotton ball lights - dekoracje

Polecane posty

Chciałam się pochwalić moim ostatnim nabytkiem. Kupiłam ostatnio nową dekorację do domu - kolorowe lampki cotton ball. Konstrukcja dość prosta, bo troch podobne do lampek choinkowych z nalożonymi mini abażurami w kształcie kulek, wykonanych z bawełny (ręczna robota). Ale po włożeniu wtyczki do kontaktu wiele zyskują, dają delikatne światło. Ładnie wyglądają w każdym pokoju, a nawet w kuchni :) Jeśli też macie te lampki, to podzielcie się prosze pomysłami na fajne aranżacje?

Widzę, że temat lampek nie zrobił furory ;-D Jednak jakby, któraś z was się skusiła albo rozważała zakup to uprzejmie donoszę, że pojawiły się nowe kolory lampek na allegro. Szczególnie polecam sklep na allegro Cottonandlight, mają świetny towar i szeroką gamę barw. Ja właśnie czekam na 3 łańcuch od nich ;-))

Gość gość
uwielbiam je!

Uwielbiam te kolorowe lampki! Skradły moje serce jak tylko zobaczyłam je na blogach wnętrzarskich. Jak na razie do mojej sypialni kupiłam sznur 10 lampek, o dokładnie te - http://www.magiaswiatel.pl/kolorowe-kulki-kompozycja-10-kul-pure-white, powiesiłam je wzdłuż okna, przyczepiając do karnisza. W planach mam jeszcze zakup dłuższego sznura lampek, marzy mi się komplet 50 kolorowych kuleczek w odcieniach beżu i brązu :)