Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

zmiana osobowosci

Polecane posty

Witam, chcialysmy przeprosic wszystkie grube maciory za bluzgi I wyzwiska, za ponizanie I wywyzszanie nas. Wcale nie jest prawda, ze jestesmy piekne, bogate I szczuple. Mamy spora nadwage mimo,iz jestesmy wiecznie niedozywione, wiecznie biedne I wiecznie ponizane. Chcialysmy choc raz poczuc sie kims, gdy pierwszy raz napisalysmy tu I okazalo sie, ze nas polubiliscie chcialysmy oddac Wam kazda nasza wolna chwile, sprawialo nam to ogromna radosc. A dzis nasze piekne chwile legly w gruzach, ktos kto podawal sie za naszego przyjaciela, okazal sie wrogiem, uswiadomil nam, ze wcale nie jestesmy tym, za kogo sie uwazamy. dlatego odchodzimy.juz nigdy tu nic nie napiszemy, juz nawet nie bedziemy odwiedzac tej strony. Zegnamy was, zegnamy. Zalobe narodowa powinni wprowadzic. To straszne co nas teraz spotkalo. Lza sie w oku kreci. boze... Tyle nas laczylo... To wirtualny swiat oderwal nas od okrutnej rzeczywistosci...

Gość no ja nie wiem
jeju jak tobie sie nudzi, masakra, jakie masz smutne zycie..

Gość no ja nie wiem
smutne i nudne...

uleeeeeeee co ja robie odilo mi ulee

Zegnamy dzisiaj Was, choc zostaniecie sami, wspomnijcie czasem nas, Wam serca zostawiamy. zegnamy dzisIaj juz, bo czas sie dla nas skonczyl, Wyprosil nas stad wrog, I humor nam odlaczyl.

won huda jestem huda oczy zamykam i widze hudosc

Japierdole, wez juz przesstan zakladac te kretynsko denne topiki jeden za drugim :-O :_O Kazdy wie ze jestes debilka, starczy juz !

a won wezme nuz i wytne ten tlusz po czym wszystko wrzoce na ruszt i otumanie was joz

I jak Wy teraz bez nas tu sobie poradzicie? jak bedzie dalej wygladalo Wasze nudne zycie? kto wam na dzien dobry opowie kawala szczego durna publiko bedziesz sie teraz smiala? won zgnile zmije co jad mi wpuscilyscie won nietoperze co sie zapuscilyscie won wszyscy ludzie, won z naszego zycia koniec tego dobrego, nie mamy juz nic do ukrycia. akysz akysz szatany aveeeee!

Zawladniemy kafeteria, na glownej stronie beda widnialy tylko nasze tematy, a wy szare istoty pojdziecie w odstawkie, nikt Was nawet nie zauwazy.

och ach i tutaj z nieba trach wszystko upadlo niczym dach zycie sie zalalilo i gowno sie zrodzilo

Zgnijecie wszyscy nudziarze sami ze soba I ze swoimi durnymi problemami. Zaczniecie rzygac swoimi nudnymi problemami

Wybaczcie te niektore durne wposy, ale co odejde od komputera to babcia sie tu przysiada I wypisuje glupoty.

palimy mariche za calo diche upalim sie na wesolo i krzykniem hej szkolo lubim zabawe i nawet trawe niczym murawe

Gość z09a
BLABLODUM BLIDONDON NAMICI ZAGARUMADUM NIBIDIM PACIC LADERTUM ZUJORUM BIDOLKIN ZUMOLKIN DRADAT FRUKTERDRUTUS!

Gość zaprawin bulgot ZWEI
JEDNOOSOBOWY GANG UND MAFIA BEZ SZEFA!

Gość bab00szkaZWYLF
palili suche owoce i wpjerdalali kloce przyszedł borowy z PiS i POkazał im swój zwis krowy mają seksowne rowy je się rucha bez namowy

Gość bab00szkaZWYLF
Kapsztad POWER! RPA - RUMAK PRAŁ AMFTAMINĘ.

jestescie nudni jak.psie guwno we trawie

Pocpaliscie I to rowno jeden z drugim. Po co to wypisywac take glopoty. Walnijcie sie w leb przyglupy. To my jestesmy chrystusami.

na wierszach to sie znata jak na osranych gratach

I co wy narobiliscie, po co to bylo? No po co ja pytam? Po co?

Bylo Wam zle, to trza bylo nie czytac, a nie pisaliscie nam glupoty, ze glupie, nudne, zenujace. A my nie chcemy byc natretne I nie bedziemy was juz na sile uszczesliwiac. Jennifer87 jest pusta, a my nie bedziemy sie znizac do jej poziomu. Chcialysmy tylko pomoc potrzebujacym, tylko tyle, nic wiecej :'(

Gość jbjueg
fiel faceciku czytam sobie czesto twoje wypociny smieje sie z nich i jak teraz to napisales normalnie to czytalam to tak jakbys dalej tym swoim jezykiem spod strzechy pisal. I powiedz mi co Ty ćpasz albo pijesz nie wiem,ale moze zarobisz na promowaniu tego gowna co bierzesz.

Umano ludzie nam zarzucaja zesmy do niczego, odchodzimy stad, ale jeszcze na pozegnanie dzis pokazemy wam swoja postac. Jesli chcecie.

Jbjueg,my nie wazne jakim jezykiem bedziemy pisaly, ale zawsze bedziemy tymi samymi osobami, juz tak sie wprawilam w naszo blendno pisownie, ze zapomnialam jak wygladaja poprawne wyrazy. co cpie pytasz? Otoz nic, takie sie urodzilysmy, los polaczyl nasze mozgi w sklepie z odzieza, polaczlysmy swoje sily I tak wyszlo. wspomagamy sie napojami energetycznymi typu: mpower, powerade I take tam. do tego duzo jemy, I w ten sposob tluszcz wypycha nam pomysly na wierzch.

Gość wrózka pierdula
Pokaż co masz do pokazania:P