Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tinkaaaaaa989

Kogo cenicie, kto jest waszym autorytetem ze znanych osób?

Polecane posty

Gość Tinkaaaaaa989

Moim zdecydowanie Jan Paweł II, wzrusza mnie to jak dużo zrobił dla Polski i dla Polaków a także innych ludzi na świecie. a wy?

Gość Żeberko
A ile zrobił dla dzieci gwałconych przez księży, ho, ho!!!!

Gość dfgfsdfsdfsdf
Ja tam go nie lubię, bo być może tuszował pedofilię o której musiały docierać do niego informacje i nie dopuścił kobiet do stanowisk kapłańskich. Moim autorytetem jest moja babcia bo to kobieta o naprawdę złotym sercu, a jednocześnie mocnym charakterze. Czyli to, że przy byciu dobrą potrafi równocześnie dbać o swoje sprawy i rodziny. Pomaga innym, ale nie będąc przy tym naiwną, miękką i tchórzliwą. I to jest postawa, którą chciałabym naśladować.

Gość Żeberko
A dla Polski i dla Polaków załatwił konkordat! No po prostu super gość!

Gość petuniaA
ja cenie generala Kim Dzong Ila, Przywodce Korei, choc pewnie wiekszosc ludzi w Polsce ma inne zdanie to ja uwazam, ze byl dobrym czlowiekiem, a raczej zle rzeczy rozpowiadane o nim sa celowo a niektore brzmia naprawde dosc sztucznie. co do papieza to mam wrazenie, ze niektorzy go uwazaja za autorytet "bo tak trzeba", ja nie

Gość pijawa nologged
Adam Michnik :classic_cool: 🖐️

Gość nie mam autorytetów
nie znalazłam jeszcze nikogo kto byłby godny tego

A smiejcie sie co mi tam Leonard Cohen tworzy cudna muzyke poezje proze pokonal uzaleznienie od narkotykow Sting za ochrone lasow tropikalnych

Gość Pani Wasza1
profesor Jan Miodek

-Jan Pawel II ,Matka Teresa z Kalkuty, Jezus Chrystus-za dobre serce -John Williams -za cudowna muzyke -Adolf Hitler -za niesamowita charyzme

Gość ujtukjtjtyjdty
Adolf Hitler... nie ma co, fajne macie autorytety... Ciekawe czy też byś go lubił(a) gdyby miał(a) "przyjemność" być w którymś z jego obozów

Gość PAS
Witam! Kto z Was chciałby coś w tej naszej Polsce zmienić na lepsze? Macie już dość tych pięknych buziek pseudo polityków, którzy przewijają się w świecie polityki od nie wiadomo ilu lat? Chcę zorganizować duży ruch społeczny i zakładam w formie zupełnie nowej partii POLSKĄ ALTERNATYWĘ SPOŁECZNĄ (PAS) - Odwiedźcie na Facebooku - Polska Alternatywa Społeczna, napiszcie swoje przemyślenia i czy naprawdę chcecie coś w tym kraju zmienić. Połączmy Nasze Wspólne Siły - "Czas na PAS" - Pozdrawiam M.J.P.