Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tabou

Co się dzieje z tymi nastolatkami? ;/

Polecane posty

Właśnie kolega podesłał mi linka do strony, gdzie polskie dziewczęta, przed polskimi mężczyznami robią praktycznie wszystko za złotówkę;/ samo zobaczcie: http://camclub.tv/pl/Amelia_18 Przejrzałam google i okazało się, ze takich stron jest więcej, najsłynniejsza to chyba ten showup, gdzie właśnie jakaś parka za 20 zeta się dyma. Świat schodzi na psy czy po prostu prostytucja przeniosła się do neta, bo tak łatwiej i szybciej????? Najlepsze jest to, ze wiele z tych lasek bez żadnego skrępowania pokazuje swoją twarz, a jedna nawet się cieszyła, że rozpoznał ją ktoś z jej dzielnicy. Nie wiem czy to kwestia wychowania czy jakiegoś swobodnego podejścia do życia, ale już się przygotowuje do odbywania w przyszłości trudnych rozmów z moimi dzieciakami

Gość exekutor
Masz rację, też to zauważyłem, to jakaś masakra... Patologia jest dzisiaj na topie bo inaczej tego nie można nazwać. Nie oszukujmy się ci ludzie to dno, też byłem na tych portalach, po to żeby się pośmiać (koleżanka dała mi zresztą linka na showup.tv, dla wielu jest to dziwne zachowanie. Świnstwo, kurestwo i dziadostwo tak jak w tej polskiej komedii. Nikt normalny nie pokazuje twarzy za żetony uprawiając seks czy tam masturbacje, zresztą nie ma tam nikogo mądrego... te kobiety i faceci... poziom IQ... szkoda gadać :D