Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalenanananana

są tu mężczyźni którzy szybko kończą bo mam pytanie

Polecane posty

Gość Magdalenanananana

Mój facet kończy po minucie i widzę że niema jakiegoś mega orgazmu zwykła przyjemność najgorsze jest to że w ogóle mi o tym nie mówi tylko kocha się dalej ze mną dopiero po jakimś czasie czuje że już doszedł a na dole ma flaka :o Nie wiem co ja mam robić w takiej sytuacji, czy powiedzieć że jak dojdzie to żeby mi powiedział i przerwiemu a po czasie spróbujemy znowu czy dać sobie spokój czy co ? :( bo juzmi ręce opadają. Spaliśmy ze sobą dopiero 2 razy ale dwa razy było tak samo. Co ja mam robić i jak się zachować, co powiedzieć żeby było dobrze ?

Gość Magdalenanananana
upup

Gość Magdalenanananana
no ale serio pytam :o bo juz nie wiem jak do tego podejść :/

Gość fsafsa
pogadaj z nim, ale delikatnie

Gość Magdalenanananana
a może ktoś coś doradzić ?? Ja byłam kilka lat z facetem który mógł to ze mną robić godzinę i pierwszy raz się spotykam z takim przypadkiem ! W ogóle nie wiem jak na to reagować i co robić :(

Gość Magdalenanananana
Będę tak długo podnosić ten temat aż w końcu mi ktoś coś doradzi

Gość Magdalenanananana
fsafsa ale o czym jak ?? Co ja mam mu powiedzieć ? Przecież jak powiem żeby to robił dłużej to tak się nie stanie bo to chyba od psychiki nie zależy.

Gość fsafsa
wlasnie od psychiki, ale nie mow mu ze ma dluzej. zapytaj go o wasz seks, jak mu sie podoba, co o tym mysli, czy moze chcialby cos zmienic. zapytaj o orgazmy. ale wszytsko delikatbnie i na luzie. pogadajcie o tym. ile jestescie razem?

Gość Ajvik
2 dni:(

Gość Magdalenanananana
Jesteśmy razem od grudnia. Popatrzyłam ostatnio na niego podczas seksu dlaczego skończył po minucie i pytam go czy doszedłesw już a on się zawstydził szybko ściągnął prezerwatywę i powiedział że tak że to było takie szybkie . Mam się zapytać czy seks ze mną mu się podoba ? On na pewno powie że tak :o ale czy może być tak że ja mu się nie podobam ani seks ze mną dlatego tak szybko kończy ? Dla mnie to czarna magia takie szybkie wytryski :/ On wcale nie jest nastolatkiem ma 27 lat

Gość capajajajalol
To samo mam z moim facetem!!! Minuta albo dwie a on już doszedl szlak mnie trafia bo dla mnir to żadna przyjemnosc!!! :(

Gość Magdalenanananana
capajajajalol a wiesz co ja się zastanawiam czy by nie zrobić dobrze dobrze ręką albo po prostu ustami i jak dojdzie to po kilkunastu minutach zacząć się normalnie kochać i może wtedy wytrzyma dłużej :o Nie próbowaliście tak ?

Gość Magdalenanananana
25

Gość Magdalenanananana
a czy facet po prostu nie może się skupić i się powstrzymac od orgazmów ??

Gość Magdalenanananana
chociaż na 10 minut :o

Gość capajajajalol
Powiem ci tak. Jak się kochamy często np codziennie co drugi dzien to wytrzyma dlugo i nawet jestem ustatysfakcjonowana. A jak się nie kochamy 2 lub 3 tyg a zadarza się tak to minuta i już ma wytrysk. Gra wstepna czasami pomaga a czasami jest odwrotnie. Jak pieszcze jego penisa to on przerywa mi i wtedy chcę się bzykac, ogolnie jest ok ale moglby dluzej się bzykac a nie tak krotko bo jak dla mnie to rozgrzewka. Jestem z moim 6 lat i mieszkamy razem. Na poczatku jak zaczelismy uprawiac sex bzykalismy się do 8 - 10 razy dziennie!!! Było super a teraz ???? :(:(:(

Gość exekutor
Najszybszy na dzikim zachodzie, złoty rewolwerowiec :D, popracujcie nad sobą, jeśli to nic nie da zmień faceta i tyle...

Gość exekutor
Koleś chodzi z naładowaną bronią... co 2 -3 tygodnie? to nic prostszego, spuście trochę z krzyża przed stosunkiem i po kłopocie. Wiecie co? Oboje jesteście beznadziejni... jest nawet takie powiedzenie proste jak pierdolenie

Gość Magdalenanananana
Nie narzekam na brak powodzenia i uważam się za atrakcyjną dziewczyne w seksie jakaś doświadczona nie jestem bo miałam tylko jednego faceta przez 6 lat to jest mój drugi facet w życiu i jak już pisałam tamtem nie miał takich problemów i wytrzymawał tak długo aż ja nie doszłam pierwsza. capajajajalol jak ja go zaczynam piescić to on tez mówi że chce się kochać :o no i badz tu mądry :/ capajajajalol mnie to dziwi że on dopiero po latach ma takie akcje może jest na coś chory ale nie doradzam bo sama się na tym nie znam

Gość luxorre
czy to tak trudno zrozumieć że facetowi się nie podobasz ??????? jakbys sie podobala to by sie ładnie postarał żebys miala przyjemnosc a tak chce szybko skonczyc i dojsc, zadbaj o siebie !

Gość Magdalenanananana
ech nic juz z tego nie rozumiem nie wiem dlaczego on ma taki szybki wytrsyk od czego to zależy i co mam zrobić żeby było inaczej :o

Gość capajajajalol
Ja mam 24 lata.. Też jestem atrakcyjna i nie narzekam na to. Mój był u lekarza z tym problemem. To lekarz mu zalecił zenszen i aktywny tryb zycia przedewszystkim duzo sportu. Mój wychodzi z domu od 6 rano a wraca o 20!! Gdy wraca zawsze jest zmeczony. Ale teraz nie popuszczam mu. Systematycznie się bzykamy co 2 3 dni. I na silownie. I na basen chodzimy co 2 dzien.

Gość capajajajalol
Ja mam 24 lata.. Też jestem atrakcyjna i nie narzekam na to. Mój był u lekarza z tym problemem. To lekarz mu zalecił zenszen i aktywny tryb zycia przedewszystkim duzo sportu. Mój wychodzi z domu od 6 rano a wraca o 20!! Gdy wraca zawsze jest zmeczony. Ale teraz nie popuszczam mu. Systematycznie się bzykamy co 2 3 dni. I na silownie. I na basen chodzimy co 2 dzien. G

Gość capajajajalol
Ja mam 24 lata.. Też jestem atrakcyjna i nie narzekam na to. Mój był u lekarza z tym problemem. To lekarz mu zalecił zenszen i aktywny tryb zycia przedewszystkim duzo sportu. Mój wychodzi z domu od 6 rano a wraca o 20!! Gdy wraca zawsze jest zmeczony. Ale teraz nie popuszczam mu. Systematycznie się bzykamy co 2 3 dni. I na silownie. I na basen chodzimy co 2 dzien. G

Gość Magdalenanananana
capajajajalol mój też wraca późno w nocy do domu, nie mieszkamy razem za krótko się znamy i w dodatku widujemy sie dwa razy w tygodniu bo mieszka 70 km ode mnie :/ nie mamy okazji do częstych ćwiczeń ;)

Gość ja daje rade
po prostu go nie podniecasz. przyjdź z mamą