Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalenanananana

są tu mężczyźni którzy szybko kończą bo mam pytanie

Polecane posty

Gość Magdalenanananana
naprawdę to od tego zależy że go nie podniecam ??? :(

Gość stttefek
zdarzaja sie takie chwile, że facet nie może się powstrzymać. chocby bardzo sie starał to i myślenie o teściowej nie pomoże ;) pomaga doświadzcenie, którego najwyraźniej koles nie ma. ze swoją ukochaną miałem podobnie na początku, choć te 5 mint z reguły dałem radę. po prostu za bardzo mnie jarała, a na seks trochę musiałem czekać :/ jednak problem nie był duzy, bo wystarczyło że poczekalismy pół godz. i później było juz znacznie lepiej i dłuuugo. ważne są pozycje. na jeźdca jeszcze nigdy nie wystrzeliłem i jak dziewczyna ma pałer, to może sobie i godzine po mnie jeździć. natomiast na pieska zdarza mi się często wyskakiwać, bo mógłbym czasem skończyć i po 3minutach.

Gość Magdalenanananana
a mój facet właśnie na jezdzca nie wytrzymuje i tylko jak na razie ta pozycje stosujemy bo widze że on ją najbardziej lubi, do innych nie przechodzimy bo nie zdążymy :o

Gość Magdalenanananana
a ten mój miał dzieczyne 4 lata więc chyba jakieś doświadczenie zdobył przez ten czas..

Gość capajajajalol
Ehhh już sama nie wiem:( często zmieniamy pozycje. Dzisiaj bede z min chciala pogadac a mam mega ochote na sex ale mam @ i dupa trzeba czekac hehe :)

Gość Magdalenanananana
i mieszkali razem co dzien koło siebie spali więc gdyby tak wytrzeliwał przy niej w minutę to nie wiem jakby z nim tyle wytrzymała to może ze mną coś nie tak :/

Gość capajajajalol
Mój. Też lubi na jezdzca a pozniej przechodzimy na pieska..

Gość capajajajalol
A moze to zalezy od dnia? Od nastroju? Bo z moim jest roznie czasami moze dlugo a czasami nie! :(( zawsze konczy krotko tj mowila jak nie kochamy się dlugo.

Gość Magdalenanananana
z tym moim to dopiero dwa razy kochalismy się więc nie mamay o sobie jeszcze takie pojecia jesli chodzi o seks ale nie doszlismy do innej pozycji bo on chce zaczynac na jezdzca a potem już nie zdazymy sprować czegos innego :/

Gość capajajajalol
A ja jestem jedyna mojego... Nie mial wczesniej laski z ktora by mogl to robic.

Gość capajajajalol
Kobitko czym się lamiesz. Moze on jest zestresowany że dopiero zaczeliscie wspozycie??? Wiesz jak to jest dla faceta, moze stara się i się stresuje tym by nie wypasc źle. A stres. Też powoduje wczesny wytrysk

Gość Magdalenanananana
nie wiedziałam że stres ma na to wpływ, może z czasem się rozkręci mam taką nadzieję, ale nie wiem czy w ogóle z nim o tym rozmawiać czy udawać że wszystko jest ok :o

Gość capajajajalol
tak stres ma na to duuuzy wplyw. moj jak byl u lekarza to lekarz mu mowil o tym. bo to byly nasze pocztaki.. on sie staral bardzo stresowal a jeszcze dobrze nie zaczelismy a on juz konczyl. moze i tak jest z twoim menem, stresuje sie zeby wszystko dobrze poszlo a tu masz ci los i za wczesnie dochodzi. mozesz z nim podagac ale delikatnie bardzo delikatnie bo wiesz jak to jest z facetam oni strasznie biora to do siebie, a pozniej mysla ze nie jest nam dobrze z nimi itp itd.... albo mozesz jeszcze poczekac az cala sytuacja sie rozkreci i moze wtedy sie polepszy:)

Gość Magdalenanananana
poczekam, ale jakbym miała taką rozmowe z nim odbyć to bym nie wiedziała co mówić, miałabym się zapytać dlaczego tak szybko kończy ?

Gość capajajajalol
zapytaj dlaczego tak krotko sie bzykacie.. a nie mow ze szybko konczy bo poruszysz jego ego. powiedz ze chciala bys dluzej troszke bo kobieta dluzej sie rozgrzewa niz mezczyzna.. ze kobieta potrzebuje wiecej czasu zeby osiagnac orgazm

Gość Magdalenanananana
dzięki za rady jak to się jeszcze powtórzy to go zapytam o to :)

Gość capajajajalol
daj mu czas.. wiem ze to cie wkurza. a jak nie to pogadaj delikatnie:) a poskutkuje:D

Gość harderrr
Zapłodnic potrafi, wiec o co chodzi.Szybki jest i tyle .To zaleta ,ze potrafi szybko podac nasienie ,gdzie trzeba .Zostalo mu to z czasów ,gdy czlowiek walczył o przetrwanie gatunku .I przetrwał .