Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SUPER WŁÓCZĘGA

JAKI JEST TWÓJ ULUBIONY NAJLESZY FILM?

Polecane posty

Gość Biegnij Lola biegnij_
:)

Gość miś go go
książki czytać? Ano pewnie ale raczej wieczorem bo za dnia czasu nie starczy. Świece jakieś by się przydałay, kaganek, albo i elektrtyczność najlepiej. Póki co nie ma technologi przesyłania prądu bezprzewodowo (możliwych do wykorzystania jako źródło zasilania) więc trzeba będzie drucikiem podłączyć:classic_cool:...a to kosztuje:(

Jak dotąd jeszcze zadnego filmu nie nakręciłam;)

Gość miś go go
...nie przerywaj mi bo się wkręcam wielbicielko inektów:P

Gość miś go go
zresztą:P Polecam film "piknik pod wiszącą skałą";) czy ktoś tu jeszcze pamięta takie filmy?

Gość miś go go
Regna: nawiązuje do Twoich postów w temacie o kocie, który zamieszkał w mrowisku;) Taaak. najlepiej nie zwracać uwagi na takie pierdoły i żyć romantyczną wizją ucieczki przed cywilizacją, która notabene nafaszerowana jest hipokryzją jak owca szewczyka dratewki...

SZZ przede wszystkim las nie opodal rzeki, jeziora lub morza, na całkowitym odludziu ponieważ ludzie są zepsuci do szpiku kości przez pieniądz (są wyjątki)

Gość miś go go
Jedyne realne zalożenie w tym marzeniu to "druga połówka":)

Gość Biegnij Lola biegnij_
ten piknik zawsze mnie przerażał i nigdy nie obejrzałam do końca :O nie rozumiem co w nim jest takiego normalnie dopada mnie paniczny strach

Gość miś go go
Wlaśnie dlatego lubie ten film, że go nie rozumiem:) A to niezrozumienie jest tak niepokojące, że aż hipnotyzuje...

Ja mam sporo ulubionych np: Wykidajło; Kobra; Kickboxer; Sliver; Żądło; Ostry Poker W Małym Tokio; Pole Rażenia;

Gość miś go go
A ja proponuje, żebyście porozumiewali się sygnałami dymnymi ew napyrtalaniem w tamtamy jak już uda się wam wygarbować jakąś skórę i zrobić ramę na membrane z niej;)

Gość miś go go
Tłumacz gówniarzom:O Jakbym ja kiedyś głupi nie był... Daje wam góra 3 dni w dziczy. Po tym czasie pochlani przez komary z rozwolnieniem i szczerą nienawiścią do drugiej połówki wrócicie szczęśliwi na łono cywilizacji:)

Gość szz
cóż, ja ci dzis w tej dyskusji nie mogę niestety towarzyszyć (ratuje dupe kuzynce która ma jutro maturę z polskiego a nie napisała jeszcze pracy maturalnej) A co do twojego pytania, moja druga połówka raczej nie chciała by takiej ucieczki, chociaż mieszkanie na wsi by go przekonało. Cóż, dobre i to. Nie wiem jak u ciebie jest z rodziną, ale mając kogoś bliskiego trzeba czasem godzić się na pewne kompromisy.

Gość miś go go
A po co jej matura?

Gość 892839289
a mi się przypomniały jeszcze dwa zajebiste filmy Eastwooda: Gran Torino i Za wszelka cenę

Gość miś go go
A ja właśnie obejrzałem "dziewczyne z tatuażem smoka"...chyba. Też dobry film

Gość miś go go
"Biegnij Lola biegnij" też polecam

Gość Ruda Kasia92
Egzorcysta

Gość ALL777
Ja mam wiele ulubionych,wymienię kilka z nich: PIĘKNY UMYSŁ NAD NIEMNEM WSZYSTKIE FILMY JULIUSZA MACHULSKIEGO (VINCI,ILE WAŻY KOŃ TROJAŃSKI,OSTATNIA AKCJA,KOŁYSANKA,OD CZASU DO CZASU,KILER ITD). O CZYM MARZY DZIEWCZYNA TO NIE TAK JAK MYŚLISZ CHANGING LANES OSHIN WYZNANIA GEJSZY QVO VADIS CHŁOPIEC W PASIASTEJ PIŻAMIE BRACISZEK FAUSTYNA KAROL,CZŁOWIEK,KTÓRY ZOSTAŁ PAPIEŻEM(WSZYSTKIE CZĘŚCI) .

Gość szz
tak, i byłam w szoku, że to historia oparta na faktach. Ja bym sie chyba nie odważyła tak z tą ręką...