Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhheeehhh

Strasznie sie czuje. Ciaza a moja glupota...

Polecane posty

Gość hhheeehhh
Dzieki. Postaram sie, bylo minelo, zakladam, ze jest ok :) Dziecko wczoraj kopalo, glowa po godzinie przestalo bolec, wiec postaram sie nad tym nier rozmyslac ;)

Gość tratataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattt
trochę nie rozumiem :o zadajesz pytanie na forum z góry oczekując określonej odpowiedzi. To szukasz rady czy poklepania po plecach? JA bym zadzwoniła do swojego gina, albo nawet na samo KTG się umówiła gdyby to miało mnie uspokoić. Wiadomo, że na forum jedni ci napiszą że tak inni że nie, a Ty sobie wybierzesz to co dla ciebie wygodniejsze. Jedna kobieta znosi ciążę rewelacyjnie jak koleżanka co tu wpadła z wyzwiskami i pracują do końca i skaczą na bungee, inne kobiety muszą leżeć od pierwszego tygodnia w szpitalu. Jeśli odpowiedź na forum Cię uspokaja to luz. Pozdrawiam.

Gość hhheeehhh
Ale co mi da ktg? Albo usg? Dziecko zachowuje sie normalnie, toz mi nie powiedza na podstawie ktg ze dym malemu zaszkodzil. Nie mam skurczow.

Gość junn
pomyśl logicznie. dziecko nie oddycha powietrzem bezpośrednio tylko czerpie wszystko przez łożysko z twojej krwi. jeśli miałabyś się zatruć tym smrodem to przede wszystkim zaszkodziłoby tobie. skoro więc czujesz się dobrze to i dziecku też pewnie nic nie jest. ale zawsze najlepiej skonsultować się ze swoim ginekologiem.

Gość tratataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattt
no więc właśnie o tym mówię, żadnej rady nie potrzebujesz. Uważasz, że jest wszystko w porządku, nie musisz dzwonić do lekarza, chociażby napisało Ci o tym 100 osób więc temat założyłaś niepotrzebnie, bo wkurwia Cię każdy kto Ci odpisze inaczej niż tego oczekujesz

Gość unhnh vvv
to jak kobieta pali papierosy w ciąży to dziecku nie szkodzi bo nie oddycha powietrzem tylko przez łożysko?

Gość junn
nikotyna przenika do krwi. i to o nią tu chodzi a nie o smród jaki powstaje przy paleniu papierosów. nie wiem jakie związki wydzielają się podczas spalania rączek garnków ale na logikę to jeśli matce nic nie jest to z dzieckiem powinno być ok. Ale jak napisałam najlepiej pytac lekarza.

Gość hhheeehhh
do lekarza od wczoraj nie moge sie dodzwonic, urlop ma i dupa..