Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfgdfgdfgdfg

Facet z małym penisem nigdy nie będzie prawdziwym mężczyzną. To coś pośredniego.

Polecane posty

Gość Seba!!!
a ja zgadzam sie z autorką, prawdziwy facet powinien miec od 20cm wzwyz, caluje ci stopy autorko

Gość wlazlem i bede przemawiał
seba ales ty durny

Gość huengun
"Mam większego" - panowie, jak byście to zripostowali?

Gość gdfgdfgdfgdfg
Ja dla mnie to wcale nie jest przymusem jakaś ogromna długość ponad 20 cm. Minimum dla mnie to jakieś 16 cm, więc nie jest to niemożliwa wielkość. Facet musi jak dla mnie mieć przynajmniej powyżej tego to od razu widać, że dobrze się rozwinął. A najlepiej to jak ma ok. tych 20. Takie 19 cm to jest idealnie jak dla mnie.

ty z cala pewnoscia dobrze sie nie rozwinelas. masz cycki ale brakuje mozgu. wspolczuje

Gość facet taki szczery
Facet musi być idiotą by zadawać się z takim putakiem jak Ty. Na anonimowym forum to sobie możesz chwalić się i brylantami w zębach - tylko debilkę z siebie robisz i tyle. Skoro masz cipę jak wiadro i potrzebujesz mega fiuta to już twój problem - nie wiem po co roztrząsasz swoje niedoskonałosci na forach:/

Gość facet taki szczery
Cycki E? Takie ma moja babcia - wiszą po pępek - rzeczywiscie jest sie czym chwalić:/ Jedyne co masz to pusta przestrzeń w czaszce

no takie cycki za kilkanascie lat beda zwisac po pepek. bleeee dla mnei ochyda.

Gość gdfgdfgdfgdfg
A dlaczego niby miałoby się nie mówić co się podoba w mężczyznach? Jak kobieta mówi, że facet musi jej zapewnić poczucie bezpieczeństwa, czyli w jej rozumieniu odpowiednio dużo zarabiać na życie to jakoś się nie buntujecie. Ja nie mam podejścia materialistki. Chcę tylko żeby facet był dobrze dobrany do mnie fizycznie. Nie każda kobieta lubi seks, albo penetrację. Ja lubię, więc chcę takiego, który najlepiej będzie pasował mi w środku. Seks to też ważna część życia. Przez zły seks wiele związków nie przetrwało. Zły seks może zabić miłość.

czujesz sie lepsza zalac sie lub chwalac na forum ??

Gość gdfgdfgdfgdfg
Nic mi nie wisi. Dbam o swoje piersi. Zawsze poza nocą noszę stanik żeby siła ciążenia na nie nie działała i żeby na starość nie oklapły.

Gość facet taki szczery
No dobrze - lubisz duze bo masz duza dziure No ale po co roztrzac to na forum?

Gość facet taki szczery
piersi powyzej C obwisn predzej czy pozniej - nie musisz sie starac i tak bedziesz miala zwizy - jestem przekonana ze juz masz tylko sie wstydzisz o tym pisac

i tak ci beda zwisac na starosc. takie krowie wymiona. bleeeee nic na to nei poradzisz

Gość chełm1
masz wspaniale piersi autorko, chetnie bym ci je possał ,wydoil bym cie

wydoic to mozesz krowe debilu.

Gość gdfgdfgdfgdfg
Nie dlatego. Bez problemu noszę najmniejsze tampony, takie co się nawet poleca dziewicom, żeby błony nie przerwały więc wszystko jest tam ze mną ok. Ci*ka na czas stosunku się może rozciągnąć tak samo jak od podniecenia penis rośnie, ale po wszystkim wraca do normy zarówno ci*ka jak i penis. Nie zostaje tam żadna dziura na stałe. Wszystko jest bardzo elastyczne. Ale trzeba mieć pojęcie o budowie kobiety żeby to wiedzieć.

juz taka madra nie badz ok. Bo ci zabraknie hehe

Gość facet taki szczery
Hahaha to się uśmiałam - pochwa powiększa się i wraca do rozmiaru sprzed:P Radzę się dokładnie douczyć:P Boże jakaś ty głupia dziewczyno - aż mi cię zal:D

Gość gdfgdfgdfgdfg
Myślę, że o piersi wystarczy zadbać odpowiednio wcześnie żeby nie obwisły. Ja dbam, więc długo będą jędrne.

Gość facet taki szczery
I już się nie tłumacz - wymagasz dużego penisa bo Ci taki pasuje - bo masz dużą dziurę i tyle:D Wstyd to rozgłaszać na forach

Gość facet taki szczery
Pocieszaj się jak tylko możesz:D Na takie wymiona nic nie pomoże:D

Gość gdfgdfgdfgdfg
facet taki szczery - uśmiać to ja się mogę z ciebie. Masz małego i do tego piszesz o sobie w rodzaju żeńskim. Widać, że jednak w twoim rozwoju nastąpił dziwny zwrot. I pewnie dlatego penis nie urósł. Nie potrafisz teraz nawet zidentyfikować się z jedną płcią. Zdecydować się czy jesteś facet czy kobieta.

jesli chodzi o twoj rozwoj autorko to tez cos poszlo nie tak jak powinno. Tak samo jak zal mi ludzi uposledzonych tak samo zal mi ciebie

Gość gdfgdfgdfgdfg
Ale zobacz sobie sam jak on pisze. Raz używa kobiecych końcówek, a raz męskich. Od razu da się wyczuć, że to męska ciota i ma ze sobą problem.

to ty masz ze soba problem. powaznie. tylko duzy kutas ci w glowie. szkoda

Gość Ana Logia, dr ANALo(r)gii
Analogicznie - skoro cipka ma być ciasna, to penis musi być duży.

Gość revlonika
facet tak iszczery to kobieta:P Pisałam z nią w innym topiku - cały czas ma koncówki żeńskie. A Ty autorko jesteś skończoną idiotką i takimi topikami próbujesz chyba leczyć kompleksy - duży obwisły biust i duża pochwa. Dla normalnej wartościowej i inteligentnej kobiety rozmiar nie ma aż takiego znaczenia - liczy się facet i jego technika. Można mieć dużego i nie wiedzieć co z nim robić a można mieć małego i sprawiać nim cuda;)

Gość gdfgdfgdfgdfg
Kto powiedział, że tylko? Seks to ważna część życia, ale nie jedyna, więc wśród tych co mają dużego penisa też trzeba robić przesiew pod innymi względami. A pewnie, że ci szkoda, bo wiesz, że nie miałbyś u mnie szans, a założę się, że od razu by ci penis drgnął. Ale nie dla psa kiełbasa. Poza tym, że nie masz się czym pochwalić to do tego jesteś wulgarny, więc to nie tylko nawet kwestia penisa ale też charakteru. Byłbyś podwójnie skreślony.

Gość facet taki szczery
Oczywiście że jetsem kobietą!Cały czas piszę z końcówkami męskimi! Nick mam adekwatny do tematu w jakim pisałam ale widać dla autorki to już zbyt skomplikowana sprawa - penisy jej mózg skrzywiły. Prawda jest taka że po drugiej stronie siedzi młoda zakompleksiona dziewczyna która sobie marzy o chłopach a penisa na zywo nie widzała:D