Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

In the middle of nowhere

odchudzanie na dłużej, sporo do zrzucenia

Polecane posty

Hej dziewczyny:). Od dzisiaj zaczynam, a właściwie wracam do diety. Mam 170cm wzrostu i ważę ok 73kg. A jeszcze niedawno było ponad 80:). Chciałabym dobrnąć do wagi 60-62kg, zatem mam jeszcze sporo zbędnego balastu. Nie chcę żadnych diet cud, po prostu będę jeść mniej i rozsądniej (wiadomo zero słodyczy, chleba, podjadania itd). Dołączam też ruch, rower, bieganie, skakankę. Zobaczę, na co będę miała w danym dniu ochotę;). Mam nadzieję, że ktoś fajny dołączy.

Gość lora26
Witaj:) ja moge do Ciebie dolaczyc, niedawno dolaczylam do jednego watku ale juz "zdechł" :/ mam 26 lat, 158cm i 79kg (pol roku temu bylo 86) zaczelam diete 90dniowa, do tego 3razy w tyg rowerek 30min, troche skakanki, troche brzuszkow, poki co mam duzy zapal i motywacje, mam nadzieje ze na dlugo mi ich wystarczy;)

Wspieram Was dziewczyny ! Grunt to dobra motywacja, dużo cierpliwości, wytrwałość i wsparcie !

W razie czego zapraszam na swój temat- link w stopce. Byleby Twoja dieta nie upadła :)

Gość chocolate90
Witam:) mozna się dolączyc? ja rowniez mam sporo do zrzucenia- waga 75kg, chce tak minimum 10kg schudnac. tez wazylam kiedys wiecej- 89kg. moim celem,ktory chce spelnic w ciagu nastepnego miesiaca to 3kg w dol- takie zdrowe odchudzanie;)

Gość chocolate90
Plan: nie poddawać się;) jestem pod opieką dietetyka, myślę, że to najlepsze rozwiązanie dla osób takich jak ja, czyt. mobilizujacych się pod kontrola:D poza tym zakupilam karnet na silownie i sobie smigam 2-3 w tygodniu. przed chwila wlasnie wrocilam. widze, ze tez macie na mysli racjonalne diety, bo jak niektore dziewczyny piszą o 500kcal dziennie to mi słabo...

Gość lora26
z tym odroznianiem nie jest tak zle, podstawowy skladnik jest podany np. mieso, ryz czy ziemniaki, tylko trzeba reszte dokomponowac;) Zobaczymy jak mi pojdzie jak przejde kilka tych 4dniowych cykli;)

Gość lora26
a ja wlasnie skonczylam 30min na rowerze stacjonarnym;) u mnie nie pada:) dzisiaj na wadze bylo 78,8:)

Gość lora26
z kasa nie bylo az takiego problemu bo kupilam calkiem niedawno uzywany za 80zl, gorzej z tym miejscem bo mam niewielkie mieszkanie

Gość lora26
wczesniej chcialam jakis orbiterek ale nawet uzywane byly bardzo drogie jak dla mnie, a na rowerku tez mozna pocwiczyc zwlaszcza w brzydka pogode;) Poszukaj moze trafisz na cos ciekawego:)

Gość lora26
czuje sie dzisiaj strasznie ciezko, nie wiem cos miedzy spuchnieciem a obzarciem a naprawde nic niedozwolonego nie jadlam mp. na obiad rybka z parowaru :(

Gość lora26
no wlasnie nie... ale ostatnio niewiele pilam, w ogole wystarczylaby mi szklanka wody nacaly dzien i musze sie zmuszac zeby dobic do tego 1,5l

Gość lora26
jestem tylko ostatnie 2 dni bardzo duzo pracowalam i nie mialam czasu wchodzic. Jak Ci idzie? U mnie troche lepiej ale bez szalu. No jakby nie spojrzec za duzo nas tu nie ma;P ale to nie znaczy ze nie damy rady;)

Gość lora26
od razu uprzedzam ze jutro mam dniowke 12godz w pracy wiec nie wiem czy zajrze wieczorem ale pojutrze napewno

U mnie całkiem dobrze:) Dzisiaj byłam na grillu- urodziny brata. Całkiem dzielnie się trzymałam, zjadłam kawałek kurczaka, pół białej kiełbaski i trochę sałatki greckiej +wypiłam jedno piwo. Mam nadzieję, że trochę spaliłam na rowerze- jeździłam prawie 2 godziny dzisiaj:)

Gość lora26
no powiem Ci ze w 2 godz spalilas wedlug mojej stacjonarki jakies 400-500kcal (zalezy od intensywnosci machania nogami;P) ja ostatnio bardzo duzo pracuje a teraz dostalam grafik na czerwiec i w ciagu 15dni (liczac soboty, niedziele i swieta bo w te dni tez pracuje) mam 164godz do wypracowania... dlatego nie mam czasu, ochoty ani sily na cwiczenia

Ja liczę sobie mniej więcej ile spaliłam na tej http://www.ii.uj.edu.pl/zbooy/polish/kalokal.html stronie i wychodzi, że poniżej 300kcal. Dzisiaj też jeździłam, jakieś 1.5h, ale też dużo się ruszałam w ciągu dnia:). Waga poleciała w dół, zaktualizowałam stopkę:D. A czym się zajmujesz, że cię tak katują?