Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutta7

Jak dowieść zdrady?

Polecane posty

Jutta-a to tylko dziś nie odbiera?Wiesz..w końcu to sanatorium jakby nie patrzeć.Jak ja byłam to też niezbyt mogłam rozmawiać przez tel.

Gość ja bym pojechała,
no spoko rozumiem:D:D:D

Gość jutta7
najmądrzejszy, nie zrobisz mnie w balona?:) zadzwonisz? na dzisiaj mi wystarczy zarcików;) I co powiesz jak się odezwie? dobrze byłoby zamienić parę słow, aby choć przez moment zorientować się co i jak A męska solidarność nie weźmie góry?:P

Gość jutta7
unmei przez pierwszy tydzień dzwonił 5-10 razy dziennie. Od soboty udało mi się złapać go 2 razy na krótką rozmowę.

"najmądrzejszy, nie zrobisz mnie w balona? zadzwonisz? na dzisiaj mi wystarczy zarcików " tak, zrobie cie w balona wiesz;) to wyslij na tamten drugi mail, bo kolezanka ma parcie na bycie detektywem - amatorem;) "I co powiesz jak się odezwie? dobrze byłoby zamienić parę słow, aby choć przez moment zorientować się co i jak" Nic nie powiem, rozlacze sie. Sorry, ale nie mam ochoty rozmawiac z twoim mezem;) "A męska solidarność nie weźmie góry" Ale sie usmialem:D Mam dosyc zerojedynkowe podejscie do zdrady, bo swego czasu moj ojciec zdradzil moja matke, wiec na pewno nie solidaryzuje sie tylko z powodu plci;) Ale wiesz co, niech tamta kolezanka zadzwoni, mysle, ze kobieta lepiej sie czuje w takich szpiegowskich rolach:)

Gość jutta7
najmądrzejszy już mnie przekonałeś i się wycofałeś:D

Gość jutta7
Jeden telefon nie jest zbyt wyszukaną formą działalności szpiegowskiej;)

Gość jutta7
Twój mail ten w stopce?

Gość aint no sunshine
Mój tato był raz w sanatorium... i w połowie wrócił do domu i mówił mamie że musiał uciekać bo go napastowały Panie zeby na tańce z nimi szedł... i ogólnie powiedział że to legalny burdel,...

Gość jutta7
Mail poszedł. Czekam teraz na wieści czy mój mąż żyje;) A Ty masz nr zastrzeżony czy nie?

Gość jutta7
No właśnie, temat nie jest Ci obcy skoro jesteś z miasta uzdrowiskowego

Gość jutta7
nie masz? napisalam łącznie najmądrzejszynaswiecie, oddzielając nie wchodził adres

Gość jutta7
Aha, chodziło Ci o nr zastrzezony, a ja myślałm, że nie masz jeszcze maila Nie ma znaczenie czy zastrzezony czy nie, ale on może potem oddzwaniać na Twój nr, więc nie odbieraj

Gość assa tadarassa assa
Jutta, namierz jakieś tamtejsze, miejscowe biuro detektywistyczne. Koszty będą niższe, niż zlecenie tego osobie fizycznej (firma swoje wydatki księguje w koszty). Myślę, że przy odrobinie szczęścia już pierwszego wieczora możesz mieć dowody, a odpadnie ci wydatek za przejazd na miejsce i zakwaterowanie.

Gość jutta7
aint no sunshine to mnie pocieszyłaś, a tak naprawdę to nie jestem zaskoczona. Cokolwiek się wie i czyta na temat orgii w sanatoriach

Gość jutta7
assa tadarassa assa To małe miasteczko Połczyn Zdrój i tam pewnie też nie ma biura detektywistycznego podobnie jak u mnie

Gość jutta7
czekam, aż mi gorąco

Gość jutta7
odebrał???? szok a ode mnie nie odbiera Teraz ja zadzwonię i zobaczę A Ty najmadrzejszy jesteś WIELKI:d dziękuję Ci z całego serca za przysługę

Gość jutta7
ode mnie nie odbiera:( chyba wiele to wyjaśnia

Zapytalem sie "kto mowi", ale nie odpowiedzial tylko zapytal sie mnie "kto mowi". W tle slyszalem jakies glosy, mozliwe, ze TV, mozliwe, ze jakas popijawa, bo jego glos byl taki metny, jak tak mowie jak jestem pijany. Sorry, ze tak wyszlo.

Gość jutta7
Być może jest jakaś biba i dlatego ode mnie nie odbiera, bo ja łatwo zorientuję się, że jest pijany, albo usłyszę jakieś głosy Cholera, ale mi przykro:(