Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kcmi

super sposob na odchudzanie dla slodyczocholikow

Polecane posty

Gość kcmi

moja matka ma manie na punkcie kupowania slodyczy mysle ze wydaje na to okolo 100-200 zl miesiecznie to duze kwoty patrzac na zarobki przez te wszystkie lata chodzilam doslownie nacpana cukrem teraz wyrzucam to co ona kupuje;) kupuje ciastka, kladzie na stole-ja je biore i ide na miasto do smietnika jej mowie ze zjadlam i ona kupuje nowe i nowe a ja wyrzucam i wyrzucam prosilam o nie kupowanie -nic z tego

Gość no bez sensu
kobieta wydaje pieniadze a ty wyrzucasz. Powiedz jej zeby ci dawała kase sama sobie kupisz coś do jedzenia bo ciastka ci obrzydly i kup zamiast nich owoce, albo poproś o owoce zmaiast slodyczy. Ile masz lat? Chyba z 13 i nie wiesz co to znaczy zarobić na coś. Matka tyra chce dobrze a ty się zachowujesz jak gówniara :-o I jeszcze się chwalisz.

Gość Fausti
nie możesz po prostu powiedzieć, że nie masz ochoty tego jeść. Poza tym wyrzucanie jedzenia do kosza to wielki egoizm. rozejrzyj się dookoła i daj te słodycze jakiemuś biednemu dziecku, czy babci emerytce lizącej każdy grosz.

Gość kjnfofi3
19 lat wiesz ja mam spora nadwage przy wzroscie 165 mam 90 kilo latami ją prosze o kupowanie zdrowego jedzenia itp ja nie pracuje bo studiuje w moim rodzinnym miescie wydaje pieniadze ? przeciez to sie i tam sie i wydali a dodatkowo nalapie sie tluszczu wiec co za roznica jak glupia to niech kupuje acha ona nie lubi warzyw wiec ich nie ma:) i nie bedzie bo ja ją znam i ona sobei nie zyczy dysponowania jej pieniedzmi

Gość kjnfofi3
wiem ze jak nie wywale to zeżre zrozumcie;(

Gość olvmnjiodniod
masakra

Gość Lepiej oddaj jakiemus dziecku
Albojak kupuje tego duzo to zbierz wszystko np z jednego miesiaca i zanies do jakiegos domu dziecka.Nie badz glupia! Jedzenie do kosza?! Szczyt chamstwa i egoizmu.

o boże... a Ty sama rozumu nie masz? nie masz nadwagi tylko jesteś OTYŁA. To się nie bierze z powietrza, na to pracuje się latami. Okropność

Gość chocolate90
Niestety, ale widać tu Twój spory egoizm. Spróbuj zarobić jakiekolwiek pieniądze, to pogadamy, czy byś wyrzucała jedzenie. Nie chodzi mi o to, żebyś jadła, ale weź to faktycznie uzbieraj i zanieś jakimś dzieciakom, którym sprawisz wielką radość. Jesteś na tyle dorosła, żeby po prostu nie wziąć tych słodyczy, aby pokazać własną determinację i zdanie na ten temat. Patrząc na Twój wiek to nie rozumiem, dlaczego nie możesz przemówić mamie do rozsądku.

Gość wolalabym ,to
oddac jakiemus biednemu dziecku , a nie wyrzucac