Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kcmi

super sposob na odchudzanie dla slodyczocholikow

Polecane posty

Go艣膰 kcmi

moja matka ma manie na punkcie kupowania slodyczy mysle ze wydaje na to okolo 100-200 zl miesiecznie to duze kwoty patrzac na zarobki przez te wszystkie lata chodzilam doslownie nacpana cukrem teraz wyrzucam to co ona kupuje;) kupuje ciastka, kladzie na stole-ja je biore i ide na miasto do smietnika jej mowie ze zjadlam i ona kupuje nowe i nowe a ja wyrzucam i wyrzucam prosilam o nie kupowanie -nic z tego

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 no bez sensu
kobieta wydaje pieniadze a ty wyrzucasz. Powiedz jej zeby ci dawa艂a kase sama sobie kupisz co艣 do jedzenia bo ciastka ci obrzydly i kup zamiast nich owoce, albo popro艣 o owoce zmaiast slodyczy. Ile masz lat? Chyba z 13 i nie wiesz co to znaczy zarobi膰 na co艣. Matka tyra chce dobrze a ty si臋 zachowujesz jak g贸wniara :-o I jeszcze si臋 chwalisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fausti
nie mo偶esz po prostu powiedzie膰, 偶e nie masz ochoty tego je艣膰. Poza tym wyrzucanie jedzenia do kosza to wielki egoizm. rozejrzyj si臋 dooko艂a i daj te s艂odycze jakiemu艣 biednemu dziecku, czy babci emerytce liz膮cej ka偶dy grosz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjnfofi3
19 lat wiesz ja mam spora nadwage przy wzroscie 165 mam 90 kilo latami j膮 prosze o kupowanie zdrowego jedzenia itp ja nie pracuje bo studiuje w moim rodzinnym miescie wydaje pieniadze ? przeciez to sie i tam sie i wydali a dodatkowo nalapie sie tluszczu wiec co za roznica jak glupia to niech kupuje acha ona nie lubi warzyw wiec ich nie ma:) i nie bedzie bo ja j膮 znam i ona sobei nie zyczy dysponowania jej pieniedzmi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjnfofi3
wiem ze jak nie wywale to ze偶re zrozumcie;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olvmnjiodniod
masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lepiej oddaj jakiemus dziecku
Albojak kupuje tego duzo to zbierz wszystko np z jednego miesiaca i zanies do jakiegos domu dziecka.Nie badz glupia! Jedzenie do kosza?! Szczyt chamstwa i egoizmu.

Udost臋pnij ten post

o bo偶e... a Ty sama rozumu nie masz? nie masz nadwagi tylko jeste艣 OTY艁A. To si臋 nie bierze z powietrza, na to pracuje si臋 latami. Okropno艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chocolate90
Niestety, ale wida膰 tu Tw贸j spory egoizm. Spr贸buj zarobi膰 jakiekolwiek pieni膮dze, to pogadamy, czy by艣 wyrzuca艂a jedzenie. Nie chodzi mi o to, 偶eby艣 jad艂a, ale we藕 to faktycznie uzbieraj i zanie艣 jakim艣 dzieciakom, kt贸rym sprawisz wielk膮 rado艣膰. Jeste艣 na tyle doros艂a, 偶eby po prostu nie wzi膮膰 tych s艂odyczy, aby pokaza膰 w艂asn膮 determinacj臋 i zdanie na ten temat. Patrz膮c na Tw贸j wiek to nie rozumiem, dlaczego nie mo偶esz przem贸wi膰 mamie do rozs膮dku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wolalabym ,to
oddac jakiemus biednemu dziecku , a nie wyrzucac

Udost臋pnij ten post