Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytfyft

Kamila i jej nie ogolone nogi :D

Polecane posty

Gość niveababy9888
a ja sie wcale nie dziwie, dlatego ze blog jest popularny. W ogole widze, ze nie macie nic innego do roboty tylko krytykowania jej? Co Wam tam w niej przeszkadza?

Gość ksdakdsdfisufiehviawfji
byc moze i jest popularny, ja nic do niej nie mam, ale ludzie sie z niej smieja wstawiaja zdjecia obgaduja ja bym tego nie zniosla

Gość haha! to jest tzw popularność
negatywna-czyli to co robią gwiazdy -srają publicznie sikają byle być zauważonym-różnica jest jedna kamila robi to (być może) nieświadomie bo jej widzenie siebie jest takie a nie inne,najzabawniejsze jest to ,że twierdzi iż robi to dla siebie i nie obchodzi ją zdanie innych-TO PO KIEGO GRZYBA ZAKŁADA BLOG PUBLICZNIE-NIECH TWORZY SOBIE GALERIĘ ZDJĘĆ DLA SIEBIE NA WŁASNYM KOMPIE!!!!nie dla innych-ona ma chyba jakieś skrzywienie osobowości-jest chwilami nielogiczna (może cwana?)

Gość rozaliaaaaaa
a no załozyla ten blog i niezle na nim zarabia ;-)

Gość e vkv ek v vklv e
dziewczyna nie ma pojecia jak sie ubierac. tworzy smieszne stylizacje, oszpeca ja fryzura, kolczyki nie pasujace do niczego oraz nierowne brwi. Wydaje jej sie, ze jest wielka gwiazda. Robi po 20 zdjęc w jednej pozycji. Brakuje jej gustu.

Gość haha! to jest tzw popularność
wolałabym nie mieć tej kasy i nie chować twarzy na ulicy ze wstydu.....dlatego uważam ,że ma jakieś skrzywienie osobowości-bo wrażliwy człowiek zastanowi się czy komentarze tysięcy może mają ziarnko prawdy! TYLKO KROWA NIE ZMIENIA POGLĄDÓW

Gość tak tak ona nie
Twarz to nnie wszystko.Byc może ma ta świadomośc-ale nie krępuje sie.Pokazuje siebie.Taka jak ja Bóg stworzyl.TO ,ze ktos jest brzydki nie oznacza ,ze ma sie zamknąc w 4 scianach . To fantastyczne ,że nie jest pokazana jako wypacynkowana tisiaro solara ale jako zwykla prosta dziewczyna.Tak wlasnie...