mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 15, 2012 samolot lecacy do lodzi trafil piorun awaryjne ladowanie w budapeszcie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_kissu 0 Napisano Maj 15, 2012 skoro miałaś wizję, trzeba było wcześniej się pochwalić, a nie po fakcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 15, 2012 chwalilam sie mam swiadkow - bodajze drugiego maja poszukaj sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Philo Zofia Napisano Maj 15, 2012 Hpllanda dziś poczochrał piorun jak się do merkelowej wybierał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojejuhhh Napisano Maj 15, 2012 Tak i jak ten samolot spadł? Pioruny zdarzają się często, a dziś szalaly burze. Wielkie mi halo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojejuhhh Napisano Maj 15, 2012 I w sumie na lepsze im wyszło, budapeszt ładniejszy od łodzi :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach