Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokito66

smutna i rozczarowana :(

Polecane posty

Gość mokito66

Kochani,pomóżcie.Właśnie pokłóciłam się z mężem,że mam dość tej rutyny,czyli szara codzienność,życie,rachunki, jakie zrobimy zakupy itp. i nic więcej-my seks uprawiamy może raz w miesiącu :(. On twierdzi że mi bije,bo powiedziałam jemu że potrzrbuję uniesienia,coś innego,a on że się czepiam i szukam powodu do awantury.....masakra,on poszedł spać a ja jemu powiedziałam że idę na kafererie i poczytam sobie jak ludzie piszą o tym jak powinny wyglądać stosunki damsko męskie. piszcie,jutro mu dam poczytać,bo on twierdzi ,że mi się coś wymyśliło w głowie,że on jest ok.i że u niego w pracy wszyscy tak żyją, a ja się czepiam :(Dodam ,że mam 46 lat i uważam że mi się od życia coś należy,nie chodzi mi o seks,ale jakąś adorację,jakieś niespodzianki itp. pomóżcie :(

On twierdzi że mi bije,bo powiedziałam jemu że potrzrbuję uniesienia,coś innego,a on że się czepiam i szukam powodu do awantury... każda baba niby inna , a nagrana ta sama płyta...💤

Gość bonjourrrrr*
a ja myśle, ze za bardzo naczytałas się kafeterii :-O mam 34 lata :-P

Gość mokito66
a ,to że ja mu mówię,że nie potrafi mnie nawet zaprosić do kawiarni,a on że ja też mogę to zaproponować-i to jest ok?

Gość trutuutiiii
ja mam 27 lat itez dosc monotoni i rutyny. Dom, praca dziecko i w kolko tak samo. A i facet ,oj dostal dzis mandat zajazde bez bietu.

Gość mokito66
kinky reggae-a ty jesteś niedojrzały życiowo !!!!!!!!!!!!!

Gość mokito66
Mylisz się,i to bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bonjourrrrr*
ale pyskówka :-D :-D :-D

Gość mokito66
Ile masz lat,jak można spytać,bo mi się wydaję ,że jesteś smark,z twojego podejścia do tematu ,czyli cytuję-jesteś za stara.!!!!!!!!!!!!Człowieku,co ty wiesz......?

Obraziła sie bo napisałem że jest stara :D No jesteś stara, bo nie młoda... Co nie.... 46 lat Helloł ? :P Nie można spytać !!!!!!! :classic_cool:

Gość mokito66
określa się człowieczku-dojrzała a nie stara /ale nie do końca w dzisiejszych czasach się wyznasz czy to kobitka po 40-tce, czy po 30-tce-hi,hi-ciekawa jestem takiego testu-napewno byś się grubo pomylił-smarku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość szelli
kryzys wieku średniego - wersja kobieca. masz kilka wyjść: 1. zafunduj sobie młodszego kochanka - dość ryzykowne. ;) 2. odgrzeb w pamięci uczucie, jakim kiedyś darzyłaś męża - racjonalne. 3. znajdź w życiu coś więcej poza pracą i rutyną, coś co cię rusza, jakieś hobby, na które kiedyś nie miałaś czasu.. 4. wyjedź gdzieś sama albo z koleżanką i zaszalej, ale w granicach rozsądku. :) wybór należy do ciebie.

Gość mokito66
i jeszcze doda-to mi się nie należy już w tym wieku adoracja????????????????????? jeżeli tak myślisz ,to życze ci tego od twojej partnerki -bądż szczęsiliwy ,albo nijaki człowieczku!!!

Gość bonjourrrrr*
mokito, nie wiem, czego sie tak wsciekasz :-O mam wrazenie, ze jestes pusta lalą, która nie ma życia ani zainteresowań poza meżem...

Gość mokito66
szelli-wiem,znam to,ale nie możemy się trzymać reguł, kurcze ,można partnera zaskoczyć,nawet nic materialnym,czymś takim,że poczujemy chwilę uniesienia,szczęścia ...kurcze ,nie wiem jak to określić?!

sie nie określa względem czasów a względem wieku, stara gruba babo ! Nie dziw sie ze mąż po 100 latach zycia razem ma Cie w dupie i nie wiedzi w tobie młodej pieknęj kobiety tylko swoja zonę która gotuje mu i pierze i wychowuje dzieci. Tak jak w każdej normalnej rodzinie :)

"Dodam ,że mam 46 lat i uważam że mi się od życia coś należy,nie chodzi mi o seks,ale jakąś adorację,jakieś niespodzianki itp." w tym wieku? idź waćpani trumnę zbijać, a nie o adoracji marzysz :D

Gość mokito66
bonjourrrrr*-wciskam się tym ,że pewien koleś /smark/określił mnie starą i że mi się już nic nie należy-pojeb!!!!!!!!!!!!!!! sorki,ale mnie z lekka wkurzył ! ps.a może ,uważa ,że już muszę zbierać na trumnę ,a nie myśleć o przyjemnościach?!

Gość mokito66
hi,hi-następny smark-pogadamy za parę latek:)

Gość fereroooo
babsko ma 50 lat i sadzi ze mozna ja pomylic z 30 latka:D nudno ci to sama cos wymysl, zaskocz faceta to moze przestanie widziec w tobie tylko starą babe

Gość mokito66
żeleczek-jak ty będziesz w moim wieku-to kobieta 46-letna będzie rozpalona ,a ty niestety impotentem,i to będzie dla ciebie porażka,tylko trumienka pozostanie,chyba że znajdziesz sobie hobby ,rybki,ogródek itp.......

i kto tutaj sie zachowuje jak smark :D jebana stara księżniczka która chce robić za królewnę :D Mam 22 lata więc kobieta w wieku 46 lat jest dla mnie stara, trochę dystansu do internetu. Nie bierz wszystkiego do siebie. Jest równouprawnienie, zabierz swojego Króla gdzieś i porozmawiaj z nim o tym czego potrzebujesz a nie z nami... z ludzmi którzy Cie nie znają i mają Ciebie i twoje problemy w dupie ! ;)

Gość mokito66
:)-sama smarkateria-bez komentarza!

Gość fereroooo
zaplac jakiemus 20 latkowi to bedzie cie adorował, moze nawet powstrzyma obrzydzenie i do seksu sie zmusi w zamian za premie. I znow poczujesz sie młodo.

Gość mokito66
nio i po temacie:)-smarki siedzą na kafie i mędrkują na temat życia-hi,hi-życzę powodzenia w 46 urodzinki:( -baj!!!!!!!!!!!!!