Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLIWKA 150484

czy to możliwe

Polecane posty

Gość OLIWKA 150484

Hej mam pytanie, otóż od roku spotykam się z facetem i kochamy się bez żadnego zabezpieczenia, ale nigdy jak to On mówi, nie kończy w środku. Czy to możliwe,że jest tak opanowany i potrafi tak perfekcyjnie wszystko powstrzymać,że nic wcześniej nie 'wydostaje się". Dodam,że czasami uprawiamy sex oralny, i nigdy nie poczułam, by coś się wydostawało. Czy to możliwe? Poza tym rok takiego sexu, więc chyba już byśmy zaliczyli wpadkę. Dziwny przypadek....

bardzo dziwne, bo koleś nie musi kończyć w Tobie, byś Ty mogła zajść w ciąże. Wystarczy,że tylko włoży i już jest szansa na wpadkę.

Gość Meo Lessi
Dziwne, że dotychczas nie wpadliście, ale jeżeli nie macie ewentualnych kłopotów z płodnością, to jesteście na najlepszej drodze ...

Gość e tam gadanie
gadanie, ja wspolzyje od 5 lat w ten sposob, facet jest jak najbardziej zdrowy i zdolny do rozmnazania ;) zawsze przed wychodzi i konczy na zewnatrz i w ciazy nie jestem.

Tak jak i tzipa się nawilża, pauka robi to samo. To wymiana płynów ustrojowych :P To że jest opanowany, nie znaczy wcale że bez jego wiedzy, czyli bez pełnej ekspresji orgazmu nie wyleci mu coś tam wcześniej. Seks oralny w twoim wykonaniu musi być wyjątkowo ekscytujący. Zamiast skupić się na "robocie" :P , przeprowadzasz eksperymenty badawcze. I jak nie kończy w tobie, to gdzie ? Wystrzela w kosmos ?