Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna dziwczyna

seks bez miłości

Polecane posty

Gość dziwna dziwczyna

spotykam sie z chlopakiem tylko na seks. przychodzę, ogladamy film, a potem się pieprzymy. mam swoje potrzeby on tez. nie uważam się za dziwkę.

Gość askaaa 124
no i pięknie :) Też tak robię.

Gość hshsux
Też tak robię i nie widze w tym nic zlego poki co bardzo go lubie moze kiedys pokocham narazie jest milo i tyle :P

Ciekawe czy kiedyś, za jakiś czas jak znajdziesz swoją 2połówkę, opowiesz swojemu chłopkowi o tej znajomości ? :D

Gość dziwna dziwczyna
a co ile dni sie spotykacie?

Gość i tak powinno
bys, tez tak robie i mi bardzo wygodnie z tym

Gość dziwna dziwczyna
nie powiem oczywiscie, po co rozmawiac o przeszlosci seksualnej. powiem ze miałam chłopaka i tyle :D

Gość hshsux
A dlaczego niby nie ? Co wtym wstydliwego i nienormalnego? Przeciez nie piepeprze sie z innym co tydzien no i kazdy ma sowje potrzeby

Gość dziwna dziwczyna
wiele razy widziałam tu takie tematy i w stronę takich dziewczyn leciały same obelgi :D

Gość rfgvedrarf
i kto to mowi, kinky ktory sie puszcza za kase ze straymi lochami tez powiesz swojej kobiecie, ze byles meskim odpowiednikiem prostytutki?

Gość Żeberko
Skoro nie bierzesz pieniędzy to nie jesteś dziwka, tylko frajerka :-)

Gość askaaa 124
Wow, wreszcie bez dewoctwa :) Wszyscy to robimy... Taka jest nasza natura. Mam trzymać cnotę dla tego jedynego, który to w praktyce okaże się prawdopodobnie jednym z wielu, który może oszukać, zdradzić, zostawić i co wtedy? Będę rozpaczać, że czekałam na księcia na białym koniu, a on zsiadł z niego na chwilę, żeby potem pognać w siną dal i tyle go widzieli. Korzystajmy z życia w granicach dobrego smaku, rozsądku i przede wszystkim własnego sumienia. Nie brukając swoją godnością... Jesteśmy ludźmi i nic, co ludzkie nie jest nam obce. Sex tym bardziej.

dziwna dziwczyna nie powiem oczywiscie, po co rozmawiac o przeszlosci seksualnej. powiem ze miałam chłopaka i tyle"""" Hura :D Szczerość podstawą udanego związku :D Przeszłość seksualna to główny temat :P

A po co ma facetowi opowiadać jak się seksiła pół roku temu? co to wnosi czy lizała komuś jaja pół roku temu czy nie :O

Gość Trustrtsurt
Ile macie lat, jak długo się z nimi spotykacie, jak zmalałas swojego partnera ...

Gość hshsux
Przeszlosc seksualnakobiery jest mega istotna tylko dla prawiczkow i zKompleksionych frajerow

wiesz to juz zależy, ja pisze w swoimi imieniu i bym chciał wiedzieć wszystko, no bez szczegółów typu lody i jaja :P bo to przykre w słuchaniu dla mnie ale to ze miała przygodny seks z kims z kim nie była w związku to tak :)

Gość hshsux
Ja spotykam sie z nim od 6mies od 3 uprawiamy sesk

Gość Trustrtsurt
A to jakiś twój kolega czy poznalas go na necie?

Gość hshsux
Akurat poznalM go na necie :D

Gość Trustrtsurt
Czat czy jakieś forum - pytania stąd że też mam dość związków a szukam faceta na seks :)

Gość awdse3
Forum ale nie kafe! :D tematyczne, o muzyce :)

Gość a czemu ludzie nie znosza pra
prawdy Erotomania jest zniewoleniem przede wszystkim na płaszczyźnie duchowej i psychicznej. Jednak wieloletnie badania potwierdziły, że u erotomanów następują również zmiany w funkcjonowaniu mózgu oraz centralnego systemu nerwowego. Naukowcy stwierdzili, że u erotomanów, będących w stanie obsesyjnego myślenia o seksie, poziom beta-endorfin spada mocno poniżej normy. Harvey Milkman i Stanley Sunderwirth w książce Craving for Esctasy: The Consciousness and Chemistry of Escape stwierdzają, że endorfiny oraz cały system limbiczny w jakiś sposób wiążą się z doświadczeniem ekstatycznej przyjemności w czasie orgazmu. W czasie uprawiania seksu mózg erotomana „produkuje substancje chemiczne i wtedy braki beta-endorfin zostają uzupełnione, a to na pewien czas poprawia samopoczucie. Nagły wzrost ilości endorfin w centralnym systemie nerwowym w czasie uprawiania seksu sprawia, że następuje pewien rodzaj wewnętrznej intoksykacji, w następstwie którego zmniejsza się zdolność odczuwania bólu i następuje krótkotrwały stan euforii. Michael Liebowitz w książce The Chemistry of Love stwierdza, że w czasie erotycznych doświadczeń dużą rolę odgrywa również peptyd o nazwie fenyloetyloamina (PEA), zbudowany analogicznie do amfetamin, które są silnymi narkotykami. PEA krótkotrwale wywołuje stan gwałtownego napięcia uczuciowego. Potwierdzają to sami erotomani, którzy w ankietach piszą, że seks działa na nich jak silny narkotyk. To wszystko tłumaczy, dlaczego Pan Bóg stawia tak mocne wymagania odnośnie do sfery seksualnej. Jedynym prawdziwym ekspertem w tej dziedzinie jest sam Bóg Stwórca, który w VI i IX przykazaniu oraz w Piśmie św. mówi o tym, że seks poza sakramentem małżeństwa jest grzechem, ponieważ niszczy i zniewala człowieka. Współżycie płciowe nie tylko jest źródłem przyjemności, lecz dotyka ludzi w ich najgłębszym duchowym wymiarze. „Jest to akt święty zasługujący na wieczność pisze papież Paweł VI. Tylko wtedy akt seksualny staje się dobry, jeżeli wyraża prawdziwą miłość: kocham cię i pragnę twojego dobra, oddaję się tobie w Bogu na zawsze i na zawsze biorę za ciebie odpowiedzialność oraz za dzieci, owoc naszej miłości. To jest właśnie istota sakramentu małżeństwa, który z natury samej miłości musi być nierozerwalny, bo przecież „miłość nigdy nie ustaje (1 Kor 13, 8). Lekceważenie Bożych przykazań w tej dziedzinie obraca się zawsze przeciwko człowiekowi. Nie ma bezpiecznego i szczęśliwego seksu poza sakramentem małżeństwa, ponieważ nie można uniknąć zniewalających i niszczących konsekwencji grzechu.

Gość ja nie wierze
to po co zalozylas ten temat? zeby sie pochwalic? dzis takich kobiet jest pelno. nawet nie trzeba sie znac- isc na impreze a zacjagaja cie do kibla i loda robia. masakra te dzisiejsze baby...