Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niveababy9888

zalozylam bloga , czy wy tez widzicie moje zdjecie bokiem

Polecane posty

Gość niveababy9888

do dupy to!:)

Gość hbhjbhbjknk
no, jest bokiem

Gość niveababy9888
kurde! nie wiem jak to zmienic!

Gość usun bloga, powinno
pomoc

Gość niveababy9888
no way :) tyle sie nameczylam zeby to gowno zalozyc:)

Gość usun bloga, powinno
skoro uwazasz to za gowno, to tym bardziej usun :) kto bedzie chcial wchodzic na smierdzaca strone?:)

czego po ang, a już chciałam przeczytać co to za wypociny

Gość niveababy9888
a bo blog jest na mojej stronie couchsurfingu, nocuje ludzi u siebie, chce zeby mieli odroine pojecia o mnie

Gość usun bloga, powinno
gdybys pisala jaka na prawde jestes, mialabys malo nocujacych ;)

Gość usun bloga, powinno
chociaz np ja lubie szczerych i nieprzejmujacych sie swoim pierdolnieciem ludzi, wiec ja bym zanocowala, ale watpie ze chcialo by mi sie czytac ludzie sa takimi jakimi ich widze po ich zachowaniu, a nie takimi jak pisza czy mowia

Gość usun bloga, powinno
a te blogi w wiekszosci uwazam za szpan, sposob dowartosciowania reszta to znudzeni zyciem bezosobowi pajace i jeden setny procenta robi to dla siebie, dla analizy swojej psychiki ;]

Gość niveababy9888
oczywiscie, ze tak mimo wszystko pare osob jednak zaglada i pyta mnie o moj polski blog. Poza tym mam sporo znajomych z roznych krajow ktorzy tez sa zainteresowani, ktorzy z kolei mnie nocowali marzy mi sie jakis fajny blog, o ten moj o podrozach juz mnie wkurza!!! bo nie mam urlopu:(

Gość usun bloga, powinno
mi sie marzy prawdziwa milosc i dobry dlugi sen jesli moge sie tez zwierzyc o blogu nie trzeba marzyc, zakladasz i masz

Gość niveababy9888
oh mnie sie tez marzy milosc, ale bardziej dluuuuga podroz:) to moja prawdziwa milosc: kiedy jestem w drodze moze to glupie, ale wtedy tak naprawde zyje.

Gość usun bloga, powinno
tez lubie byc w drodze :) podobno podroz, a nie cel, daje szczesci ja lubie zostawiac wszystko za soba, czasami nie pozalatwiane i nie dokonczone lubie patzec jak obrazy miejsc unikaja tak szybko i boje sie ze az tyle ludzi zyje tu gdzies, ze swoim tak waznym zyciem, pelnym problemow i trosk, ale z perspektywy odleglosci sa jedynie mrowkami w czasie nic nie znaczacymi smieszne ze jestesmy tylka jakas tam mrowka biorac pod uwage cala ludzkosc, a tak bardzo cierpimy, przezywamy swoje zycie.czy to nie zabawne? kazda mrowka, kazde zycie - jaka to potega emocji, mysli, strachu...niby nic nie znaczymy, a jednak sie przemieszczamy, marzymy. no wlasnie, kochane marzenia, jedyna wartosc