Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

donkapatke

Pytanie do dojrzałych kobiet

Polecane posty

poprostu uwazam że zycie bez posiadania również moze byc wspaniałe i szczesliwe bez żadnych wybrakowań.Dziecko nie powinno byc priorytetem, na I miejscu sami powinnismy siebie realizować

Może ja tak bardzo chcę, bo siostra ma córeczkę i ja ja uwielbiam.Taki mały kochany szkrab.Czasem przekorna i wojownicza ale i tak kochana :-)

Gość lillllla
34 lata,i na ciaze sie nie zanosi.chyba cos ze mna nie tak jest :(

Gość mówcie sobie co chcecie
No to jeżeli tak bardzo chcesz mieć dzieciaka, to w czym masz problem ? To w końcu chcesz czy nie chcesz ? A może się nudzisz po prostu i takie sobie z doopy problemy wymyślasz ? Czy może chciałaś sprowokować tradycyjny na tym forum i w naszym pięknym kraju pojazd po bezdzietnych ? ;)

Ja tylko napiszę, że są ludzie pozbawieni instynktu macierzyńskiego. Tak już jest - 99 kobiet go ma jedna nie :) i padło na mnie. Dzieci nie mam, chociaż nawet je lubię, nigdy nie chciałam mieć i nie żałuję - mam 43 lata. Realizuję się też nie w pracy, bo praca to tylko źródło kasy na życie, mam swoje pasje i im się poświęcam. Sprytnie wzięłam sobie po 30stce faceta po przejściach z przychówkiem, to już więcej dzieciaków mieć nie chciał :) jego starsza córka to moja jedna z najlepszych kumpel, młodszej nie lubię :) za bardzo Posiadanie dzieci naprawdę nie jest dla wszystkich i najgorzej jak ktoś ulega chwilowemu przebłyskowi instynktu a potem.... same wiecie jaki nieszczęścia spotykają dzieci

To nie jest temat z dupa franc.Tylko problemem jest to że mogę szybko sama zostać z tym dzieckiem.Nie chcę wnikać w szczegóły dlaczego.Boję się, że sobie sama finansowo nie poradzę.Dlatego jest opcja, że oboje z mężem zrezygnujemy z dziecka.

Zresztą nie założyłam tego tematu żeby mnie ktoś oceniał, tylko chciałam wiedzieć jak to jest żyć bez dziecka Chciałam znać uczucia takich kobiet..

ja pyerdole :D Żyjesz 30 lat bez dziecka i chcesz wiedzieć jak to jest żyć bez dziecka ? No właśnie tak :D

A co on umierający jest ?

Nie ważne, co chciałam wiedzieć to się dowiedziałam.Strasznie czepialski/ska jesteś.

a tobie brak samodzielnego i logicznego myślenia. Żałuję, że tu czas zmarnowałam :D

To marnuj dalej ale gdzie indziej.Nikt za kudły Cię nie przyciągnął na ten temat.

Gość osz ty bezczelna
koorwo, to ludzie ci poświęcają czas, dają dobrą radę, a ty koorwo yebana nawet głupiego dziękuję nie umiesz powiedzieć ?!! Nie rozmnażaj się tępa dziwo, bo i twoje marne geny tępaka nie sa tego warte ! Taka ja ci dam radę !!!

Licz się ze słowami kurwę to Ty sobie poszukaj w swojej rodzinie, ja zadałam konkretne pytanie.Nie po to zakładam temat, żeby taka jak Ty mi mówiła czy jestem debilką czy nie. I jeszcze raz nikt Ci nie każe włazić na kafeterię i poświęcać swojego cennego czasu na wkurwianie innych.