Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pieprzwrażliwa

Idziemy na papieroska

Polecane posty

oj tam, w moich okolicach pewnie nie bylas ;) a ja bym cie chetnie poznala :)

nie paliłam już ponad 10 godzin, gratuluję sobie samej :classic_cool: a Wy długo już palicie? mi mija teraz pół roku. nie chce mi się palić teraz, w domu jestem, jak coś to jem różne rzeczy, ale jak widzę jak ktoś pali za zdjęciu albo w telewizji.. to wszystko się wali 😭

NIestety kociaczki nie wszyskie zostaną u mnie,ale w rodzinie:-) Ja tez bym Cie chetnie poznała;-) Kurde same babeczki poznaję z kafe,no sorki dwoch Panow też znam:-) A tam gdzieś mieszka od czasu do czasu Edzia:-) Lady można rzec ze uratowałaś kotkowi zycie:-D

jezeli mam liczyc od pierwszego zapalonego papierosa, to bedzie juz 10 lat :/

nie paliłam już ponad 10 godzin, gratuluję sobie samej :classic_cool: a Wy długo już palicie? mi mija teraz pół roku. nie chce mi się palić teraz, w domu jestem, jak coś to jem różne rzeczy, ale jak widzę jak ktoś pali za zdjęciu albo w telewizji.. to wszystko się wali 😭

ale jak czytam o tych waszych ostatnich, przed snem... albo na balkonie.... to nie wytrzymam 😭 chociaż prawda jest taka, że gdybym teraz zapaliła (na szczęście nie mam złamanej fajki:D), po takim czasie - to kręciłoby mi się w głowie, ale w tym temacie ochota dopadła mnie nie do ogarnięcia i boję się, że nie wytrzymam :( ale wiem, że jutro będzie lepiej, będzie pierwsza doba a potem już tylko lepiej :)

pozdraiwam piwoszow, ja przestane palic jak wybiele zeby, a ze mam okazje zrobic to za darmo u dentysty to skorzystam i rzuce fajki

dobra laski wynoszę się z tego tematu :P bo daję radę cały dzień, a czytam was i nie mogę wytrzymać, więc dla uspokojenia mojego mózgu i duszy lepiej jak się pożegnam z palaczami ;) dobranoc :)

ja tez lece, jeszcze musze 100 brzuszkow zrobic przed spaniem :D Dobranoc :)