Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pieprzwrażliwa

Idziemy na papieroska

Polecane posty

goraco strasznie!! dzisiaj myslalam ze wykituje, a musialam siedziec na farmie u dziadkow mojego bo problemy z traktorem mieli :D ocean nie dokonca zaliczony, bo cos lodowata woda, ale basen codziennie ;) a co u Ciebie ciekawego?

Gość ...mastes
to nie jej fota idiotki

Gość dgdndf
Witam, z fabryki LM

jak nie idzie to zaklada sie takie tematy niewiedzac co.sie chce osiagnąc tak naprawde :-) moda na palenie przemijaa ale chyba nie na kafeteles:-)

Ja już też po:-) U mnie ok-za dwa tyg.moja kochana Chorwacja,a koniec lipca trzy tygod objazdówka po Norwegii;-) A w Portugalii kapałam się dwa lata temu też na objazdówce tzn,wybrzeża Francji,Hiszpania,Gibraltar i Port:-)fajnie było Szczegolnie Sitges wpadlo mi w pamięć-nie miałam tam powodzenia-bo to miasto homo:-D

nie znam tej miejscowosci :D hehehe no tak moda na palenie mija - niby, choc jestem zdania ze palaczy jest coraz wiecej

Gość martussskaaA
Aniele gdzie sie podziewałes:-\

hehe to tak jak ja ;) nie musze dymic specjalnie przy ludziach zeby widzieli ze pale bo to takie cool ;) wole zapalic w zaciszu swojego mieszkania-balkonu

na farmie dziadka mojego okocila sie jedna, urodzily sie 4 sliczne kocieta, 2 po tatusiu ( syjamy ) i 2 po niej po tygodniu przeniosla je w inne miejsce, szukalam ich no i 2 tygodnie pozniej znalazlam ten ktorego mam ja, lezal gdzies z boku, chudy, mial w mordce pelno trocin, nie ruszal sie prawie, jak go wzielam za rece to zaczol plakac, drugi syjam umarl, a 2 pozostale jej masci byly zdrowe wzielam go do domu, powyciagalam mu te swinstwa z mordki, karmilam sila pierwszego dnia, nastepnego dnia juz chodzil jadl z butelki, teraz od jakiegos czasu je z miski sam myslalam ze zdechnie pierwszej nocy