Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrzeeeeeeeeeeeeee

Hej komunijne mamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość placilismy
100zł, full żarcia i grajek

Gość zainteresowana12
Mieliście kogoś do grania?Były tańce?

Gość ja zapłaciłam 90 zł za osobę
obiad: rosół z makaronem, drugie danie ziemniaki i frytki, dewolaje, zrazy, pierś z indyka faszerowany warzywami, karkówka z grilla z grillowanymi warzywami, na deser lody, tort (ogromny- zostało mi 3/4) plus ciasta 6 rodzaje ( 6 kawałków na jedną osobę) soki, woda, kawa i herbata do woli, alkoholu oczywiście naturalnie nie było

jeszcze owoce i trzy rodzaje surówek do obiadu

Gość zainteresowana12
fajne menu!!!Brak alkoholu popieram!

Gość placilismy
tak byl facet ktory zapewniał muzyke i zabawe dla dzieci, trwalo to jakies trzy godziny

Gość zainteresowana12
a ile ta zabawa z tym grajkiem kosztowała?czy też to było w cenie?

komunia- to nie miejsce na alkohol. Imprezy dziecięce do 18 roku życia powinny być bez alkoholu- chrzciny, komunie, urodziny dziecka itd. Znam rodzinę mojego męża i dlatego też tak sądzę, bo oni nie potrafią z kulturą wypić (faceci)

u mnie nie musiało być grajka bo jedynym dzieckiem na przyjęciu była moja córka, kuzynostwo starsze (już młoda młodzież)

Gość zainteresowana12
u mnie chrzciny to była masakra. Większość gości - zgon. także obiecałam sobie zero alkoholu na komunii.

Gość niki ki
wow kawa i herbata do woli, piszecie to do "woli"jakby to niewiadomo co i jaki rarytas byl. kawa herbata do woli, hehehehe wowo do woli kawa

Gość zainteresowana12
jakieś propozycje menu?

Gość zainteresowana12
jakieś propozycje menu?

Gość miłego dnia.........
Fileciki z kurczaka w panierce, pałki i piersi kurczaka pieczone, pieczeń z indyka, rybka, sałatki, surówki, kapustka młoda, ziemniaczki i frytki, rosół i to całkowicie wystarczy, bo do tego ciasta, lody, owoce, napoje. Muzyka to laptop i głośniki. Miłego dnia.

Gość fugyufui
moja tesciowa robila komunie u siebie na ogrodku i wyszlo ja duzo taniej niz w restauracji.Byl rosol,kluski slaskie,ziemniaki,dewoleje,udka pieczone,kilka surowe i do tego grill: udka,kielbaski,zeberka itp.no i ciasta oczywiscie

Gość psssszczoła
mniam! Zjadło by się!

Gość adelllllla
ja dałam 100 zł. Był obiad, dodatkowe danie gorące na wieczór - bogracz.oprócz tego zimna płyta, ciasta, napoje

Gość zgadza sie zgadza
Hej ja robilam w zeszlym roku i placilam 70zl /os.Jedzenia nie do przejedzenia..na cieplo 4 posilki pozatym caista w cenie, owoce wiele salatek , ryby wedzone , kawa herbata soki, napoje...goscie byli zaszokowani bo nie bylo mozna tego przejesc.Wspominam milo i chetnie bym powtorzyla:))

Gość zainteresowana12
co się składało na te 4 posiłki gorące?

Gość ghrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a czy mama ciumkająca i zafasalkowana może dołączyć? :P :D

Gość z zapytaniem
z tego co wiem alkoholu na komunii sie nie pije!!!!

Gość mamba la bamba*
Komunia w domu katering 80 zł/osobę rosół, kluski, 3 kawałki mięsa w 5 - ciu rodzajach, 2 sórówki, potem zimna płyta ( szynki, sery, galaretki, śledziki) następnie ciepła kolacja to 3 sałatki oraz po dwa kawałki mięsa w 4 - ech rodzajach. Przez tydzień dojadaliśmy. We własnym zakresie napoje, tort i szpajza. Luz domowy to też plus ale stres przed ogromny. Pozdrowienia zs Slaska

Gość zgadza sie zgadza
4 gorace posilki to byly kotlety z frytkami , potem ryba zapiekana w sosie cytynowym z ziemniakami lub kuleczkami do wyboru, nastepnie pirs w sosie imbirowo -pomaranczowym z dodtakami i ostatnie 4 danie to zrazy wolowe z dodtakami- oczywiscie byl tez rosolek i mozna by go podpiac pod 5 danie na cieplo:)

Gość Po komuni !
My już po:)) Płaciliśmy 138/os w domu weselnym. Obiad: -rosół, ziemniaki młode z koperkiem, kapusta młoda, surówki, mizeria, 5 rodzai mięs - schabowy( zwykły i z pieczarkami i serem), devolay, faszerowane udka, schab faszerowany boczkiem, serem i pieczarkami, filet drobiowy nadziewany szpinakiem - wszystko na półmiskach - deser lodowy, - kluski śląskie, sztuka mięsa w sosie, surówka - na pólmiskach -tort -barszczyk czerwony z krokietem i z pasztecikiem Oprócz tego full zakąsek- śledzie , sałatki, galantyna drobiowa i wieprzowa, wędliny, kurczak faszerowany, jajka faszerowane itp. Ciasta( 5 rodzai) i napoje gazowane + soki - w cenie Muzyka- laptop i głośniki Wszystko co zostało dostaliśmy do domu - brak miejsca w lodówce

Gość zainteresowana12
rozumiem że były tańce?

Gość Po komuni !
U nas tańczyły głównie dzieci, a było ich 16 :) Generalnie goście siedzieli i jedli albo wychodzili do ogrodu.

Gość zainteresowana12
to sporo! u mnie jest trójka. reszta to młodzież.

Gość sandra1987i
Ja miałam obiad, deser, ciasta a na wieczór barszcz z krokietami.płaciłam 100 zł

Gość zainteresowana12
Która po komunii? jakie menu?

Gość gośka123fm
Menu: rosół 3 rodzaje mięsa 3 rodzaje surówek\ziemniaki Zimna płyta ciasta a na wieczór barszcz z krokietem