Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kat88

Jak zrobić, żeby właśnie mi zaufał??

Polecane posty

Gość kat88

Witam. Mam mały problem. Oboje jesteśmy po przejściach, ja mam 24 lata, on 33. Znamy się długo jako znajomi - cześć - cześć, bliżej - niedługo. Rozmawiamy ze sobą dziennie, piszemy smsy, wymieniamy poglądy, ale to nie to, czego oczekuję od życia, a przede wszystkim od NIEGO. Zauroczyłam się nim już dość długi czas temu, jednak każe z nas poszło w swoją stronę. I po wielu przejściach nasze drogi znów się spotkały, zaczęło coś iskrzyć, jednak on nie potrafi nikomu zaufać :( Nie wiem czy można taki stan rzeczy zmienić, jednak każdy kiedyś zaufa i znajduje ta drugą połówkę, ja bardzo pragnę, żeby moją był akurat on. Co zrobić, żeby dać mu do myślenia nad wspólną przyszłością? Jak poderwać go tak, żeby już został na dobre? Jak zrobić, żeby właśnie mi zaufał? Doradźcie mi jak to rozegrać, żeby było dobrze? Wiem, że mogę stanąć przed nim z dużym dekoltem, zaprosić go do siebie na wieczór itp, ale nie chce żeby nasz związek polegał tylko na seksie! Tym bardziej, że oboje jesteśmy uprzedzeni po ostatnich partnerach i chciałabym mu zainicjować moje uczucia w bardziej delikatny sposób. Z góry dziękuję za pomoc:)

Jak poderwać go tak, żeby już został na dobre?" może zrób tak jak zrobił to Leonardo Di Caprio z Kate Winslet w filmie Titanic :P na rufie statku

Gość kat88
Jeżeli masz do pożyczenia jakiś statek bardzo chętnie... Dziękuję uprzejmie za takie rady :/

Gość mmmmaaaaa
Może on poprostu nie chce sie wiązac? Jesli nie chce, nie zmusisz. Miałam bardzo podobną do Twojej sytuacje.

Gość mmmmaaaaa
Ja miałam 21 lat, on 32, znaliśmy sie tez długo, potem jakoś zaczeliśmy sie do siebie zbliżać, zanim do czegos doszło minął chyba z rok. Codzienne smsy, telefony, spotkania, kawki herbatki. On bywał u mnie, ja u niego, w końcu po roku napięcie tak urosło, że poszliśmy do łózka. Na razie się nie skonczyło. Potem to się stało regularne. Czasem gdzies wychodziliśmy, ale on nie chciał nikogo na stałe. Był przy mnie zawsze czy go potrzebowałam czy nie, był wspierał mnie psychicznie, ale nie chciał bym niezalezny, z tym kojarzył mu się związek, Mieliśmy siebie na wyłączność, codziennie, ale to nie był związek.

Facet w jego wieku mógł na prawdę wiele przejść i na prawdę ciężko to znosić. Może potrzebować dużo czasu na to żeby znowu komuś zaufać. Na pewno bądź sobą, daj mu poczucie, że jakby co to jesteś zawsze gdzieś blisko i ze może na ciebie liczyć. Daj mu poczucie, że może ci sie wygadać itd. Bądź dobrą kumpelą, ale nie bądź natrętna. To go odsunie.Prawdopodobnie minie trochę czasu, ale nie może też trwać w nieskończoność, bo wyjdzie na to, że będzie chciał żebyś była tylko jego kumpelą. Jesteś od niego sporo młodsza, to też może go odstraszać. on może wyjść z założenia, że jeźeli już z kimś się zwiąże to na stałe i może uznać że jesteś za młoda do tego, musisz brać taką ewentualność pod uwagę. Wiesz, nie ma przepisu na to. Do niczego go nie zmusisz. Pamiętaj tylko żeby uważać na namiętności, jeżeli pójdziecie do łóżka za szybko, możesz zostać jego lalą do zabawy.

Tym bardziej, że oboje jesteśmy uprzedzeni po ostatnich partnerach i chciałabym mu zainicjować moje uczucia w bardziej delikatny sposób. co bys mu chciala zrobic? :)