Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaGofa

Dobry rehabilitant w Krakowie - pilne

Polecane posty

Gość olifkaa
Rehaexpert jest na prawdę bardzo dobrym miejscem. mają i dojazd do klienta i na miejscu także jest to pomocne i wygodne. ogólnie chodzę tam to fizjoterapuety który mi pomaga!

Gość Samiinka
no Reha Expert jest bardzo dobrym miejscem - rehabilitacja jest prowadzona dobrze, dokładnie i pod najlepszym okiem!

Gość gość
Ja rehabilitację ortopedyczną odbywałam w www.fizjomotus.pl Moja siostra chodziła tam ze swoim dzieckiem na rehabilitację dziecięcą. Obie możemy wam polecić to miejsce, które jest świetnie przygotowane do każdego rodzaju rehabilitacji.

Gość Amelka00
w Krakowie na uwagę zasługuje http://www.rehabilitacje.org/. Jest to prywatna klinkia, ale szukając rehabilitacji od razu lepiej szukać prywatnych usług. To zdecydowanie lepsze, niz czekać miesiącami na to, aż dostanie się na NFZ.

Gość Kimkaa
ja polecam Reha Expert w Krakowie - jest na prawdę bardzo dobra, dokładnie leczą i mają dojazd do klienta - co jest bardzo wygodne! polecam - ja jestem bardzo zadowolona!

Gość Lazurras
Tak oni to są konkretni - warto się do nich wybrać! polecam

Gość Eklerra
no zdecydowanie, ja także się zgadzam. Moj syn ma tam prowadzoną rehabilitację. przyjeżdżają do nas do domu i widać bardzo dobrze skutki tych zabiegów! są postępy!

Gość gość
Zdecydowanie Rehaorthopedica- jedyni, którzy podchodzą z należytą dokładnością do leczenia :)

Gość gość
Mogę polecić ośrodek Rehaorthopedica. Mam stale nawracający problem z kolanem i byłam już w wielu ośrodkach, ale tam byłam najbardziej zadowolona z zabiegów. Przyniosły mi ulgę na bardzo długo i częściowo udało mi się pozbyć mojego problemu z kolanem. Polecam.

Gość kirkow
Polecam sprawdzić gabinet na Słomczyńskiego, mi pomogli rehabilitanci, po wypadku ledwo chodizłam, ból nie odpuszczał. Po serii zabiegów jest znacznie lepiej

Gość Lakki
ja byłam w Krakowie e Rehaexpert - doskonale prowadzą rehabilitację, dokładnie, intensywnie. Widze efekty, nie ma bólu, myślę ze niedługo dzięki nim wrócę do pełnej sprawności!

Gość cerkisoo
jak pilnie to polecam się zapisac do gabinetu na Piwnej G&R - rehabilitanci mają wiedzę i umieją postawić na nogi. Duży plus, że można szybko rozpocząć zabiegi i nie trzeba czekać w kolejce tygodniami

Gość KasiaKk43
Wg mnie najlepszą fizjoterapeutką jest Pani Magdalena Brunagel. Ma dobre doświadczenie w tym zawodzie i świetne podejście do pacjenta. Ja swego czasu chodziłam na wizyty po wypadku na nartach. Cena w gabinecie za wizytę to 100 zł

Gość gość
Podrzucam Wam namiary na nich - https://rehaexpert.pl/ Korzystałam z ich masażu leczniczego i szczerze polecam, super sprawa!!!

Gość blozeo
jak pilnie na już trzeba zacząć rehabilitacje to polecam gabinety G&r w Krakowie, ja chodziłam na Słomczyńskiego. Mają świetnych rehabilitantów i nowoczesny sprzęt.

Gość Lullik
ja zdecydowanie polecam Reha Expert! bardzo dobra rehabilitacja, stawiają na nogi i pomagają! godni polecenia!

Gość gość
Zachęcam fizjoterapie i inne zabiegi w http://manufakturazdrowia.net/. Mi bardzo pomogli za naprawdę niewielkie pieniądze, to duża ulga dla ciała. Oby więcej takich miejsc powstało w najbliższym czasie. :)

Gość ebrussi
ja chodziłam na Słomczyńskiego do G&R i byłam bardzo zadowolona z efektów rehabilitacji. Postawili mnie na nogi

Gość Magdalena32
W Krakowie najlepszą fizjoterapeutką jest Pani Magdalena Brunagel. Chodziłam do niej na rehabilitację po wypadku, który przytrafił mi się rok temu i dzięki niej bardzo szybko stanęłam na nogi.

Gość odillo
jak pilnie to myślę, że warto pójśc do gabinetów G&R można tam szybko rozpocząc zabiegi, mają dobrze wyposażone gabinety i dobrych rehabilitantów

Gość Olffa
Ja zadowolona bardzo jestem z Rehaexpert i szczerze mówiąc nie myślałam ze u nich rehabilitacja może być tak skuteczna. Także może tam?

Gość pinkiloo
ja poszłabym do gabinetów G&R - jednak mają chyba najlepsze opinie. Można tam szybko zacząć zabiegi i liczyć na fachową pomoc

Gość duszzka
w Krakowie totylko Reha Expert! moim zdaniem jest to znakomita rehabilitacja i fizjoterapia! można na nich polegać i być pewnym że postawią na nogi!

Gość gośćemalienka
ja polecam G&R na Słomczyńskiego - mają bardoz dobrze wyposażony gabinet i doświadczonych rehabilitantów

Gość gośćOlka
Pani Magda Brunagel - zdecydowanie najlepszy specjalista na terenie Krk jeśli chodzi o rehabilitacje. Chodziłam do niej na terapię manualną, a dziecko posyłam na gimnastykę korekcyjną.

Gość mrukkis
ja chodziłam an świetną rehabilitację na Piwną, postawili mnie tam na dwie nogi, bo kontuzji w kolanie. Jednak dobrze poprowadzone zabiegi potrafią przynieść ulgę

Gość mrukkis
ja chodziłam an świetną rehabilitację na Piwną, postawili mnie tam na dwie nogi, bo kontuzji w kolanie. Jednak dobrze poprowadzone zabiegi potrafią przynieść ulgę

Gość gośćdiozol
ja poszłam na rehbailtiację do G&R, bo szukałam zabiegów na już i bez problemu mi się udało dostać na zabiegi na Słomczyńskiego. I jestem bardzo zadowolona z zabiegów. Stawiają na nogi, szybko wracam do formy. I oby tak dalej

Gość gość
Można się spokojnie udać do http://manufakturazdrowia.net/ to jest bardzo dobre rozwiązanie. Miejsce przyjazne tym, którzy właśnie chcą zabdać o swoje zdrowie i dobre samopoczucie. Daję pozytywny komentarz za jakość usług