Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

wrurze dzis bardzo potzebujoncym

Polecane posty

Witajcie, dzis chciaybysmy powrurzyc tylko I wyloncznie bardzo potzebnym. Nazywam sie Jadwiga, od 8 lat wrurze I przewaznie wyszlo szydlo z worka. prosze o konkretne pytania. moje wrurzby sprawdzajo sie w durzo procentach.

Wrurzymy dzis metodo kamieniarsko, wczoraj kole szlak trafil do reszty.

Gość mnie też wkurvia
telefony milczą? :D

Gość marabka
Ile bede miała dzieci?

Gość jngrohehg
fiel kurwa spierdalaj pedale ciotowaty pierdolniety

Gość potencjalny poturbownik
to mi powrusz czy ta moja miłosc co ją tak dłógo koham w koncó odezwie się czy nie bo jósz nie hce mi sie czekac,no bo ile morzna,nie?

Byc morze rozwalil ci sie telefon, stond ta cisza. Twuj facet ma kogos na boku, bo ty w luszku zachowojesz sie jak strus we strachu.

Gość mnie też wkurvia
nie mam piasku w łóżku :)

Marabka, bendziesz miala dwa dzieci, ale to trochie puzniej. Puki co zle kabinujecie I chlop wklada w niewto dziore.

Gość mnie też wkurvia
Piekne, mlode i bogate- i inteligetne. - nie dopisałaś - ZA-KOM-PLE-KSIO-NE!!! ZAKOMPLEKSIONA W ZASADZIE!

Potorbownik, nie odezwie sie bi nie ma twojego telefonu.

Mnie terz wkurvia- ty jestes paskodna, twuj ojciec grzebal ci w posladkach jak bylas mala, a matka wyjadala orzeszki. Jestes rzyciowym nieudacznikiem, codziennie w domu pijesz mleko, bo myslisz ze ci cycki urosno. Co do piasku to wiem, ze go nie masz w luszku, dlatego leb chowac do odbytu partnera. Koledzy w klasie nazywali Cie cysterna, albo drukarka, bo do zludzenia pzypominalas te spzenty.

to co on kórwa zrobił zmoim nómerem?pżecierz mugł by sie odezwac na fejsbókó,popatz tam w karty i powiec czy on mnie koha i czy jeszcze jest szansa rze bedziemy razem

Brunetka, tak znajdziesz oczywiscie, tera zaczyna sie sezon na robty drogowe, aTobie ladnie w pomaranczu. Tylko nie klac sie krzyrzem o dwonastej tak jak zawsze na modlitwe bo ktos cie jeszcze walcem rozjadzie.

Nie posiadam kart, dzis wrurze z kamieni I najwienkszy kamien jest posty, a to oznacza, ze on jest posty jak benben I podchodzi z biednej rodziny I nie stac go na kapoter, a fejsbuka zalorzyl we szkole na informatyce. Oszukiwa Cie, wcale mu sie nie podobasz, mu tylko chodzi o jendo... Twojo kasiote, nie bendziecie nigdy razem, chyba, ze dasz mu sie doic. A wteydy tylko chalnie I lanie.

nie piertol,kompóter ma bo widziałam,hójowa s ciebie wruszka

Ma bo porzyczyl od sonisada, rzebys nie myslala ze on wywozi sie z patologii.

Bardzo męczące pytanie, proszę o odp. Czy i kiedy mój stary skończy z delegacjami?

Do puki ma kochankie to nie pzestanie wyjezdzac, jest szansa ze jo rzoci jek ty schodniesz groba maciuro, albo jek ta kochanka go zostawi.

Gość załamanka
27.03.1982 r. Kiedy będę zdrowa. Cierpię na zaburzenia afektywne dwubiegunowe, obecnie, epizod ciężkiej depresji

Gaja, nie trac czasu na szokanie roboty bo to syzyfowa praca. Czeka cie dlugie bezrobocie, znajc sponsora tak jak my I bendziesz mila a godne rzycie.

Zqalamanko, radze osiedlic sie na jednym biegonie wtedy nie bendziesz miala takich problemuw. Depresja minie jak renko odjol.