pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 16, 2012 to stan umysłu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 16, 2012 wiadomo wiadomo. jak głębokie gardło to od razu degeściery stają przed gałami ocznymi w końcu czymś sobie zasłużyły na ten szacunek którym je darzą moczymordy sunące fetorem spod całodobowego monopolowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oglądamy skomplikowane Napisano Maj 16, 2012 przypadki medyczne na TLC, więc rozumiemy, naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapomniałam, że odbierasz Napisano Maj 16, 2012 tylko z anteny naziemnej więc możesz nie wiedzieć o czym mówię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 16, 2012 ja rozumiem wszystko myślisz, że ten beef tak szybko zakączysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 16, 2012 ale sktórą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 16, 2012 weś się przygotuj... ktoś co nic nie waży może wyjść zza rogu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 16, 2012 muter, muter! wojst fater? iś habe kajne kolegen cum zabawen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alkodama z klasą Napisano Maj 16, 2012 czyżby jesiotr wypłynął na oceany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość witeme jesiotry, Napisano Maj 16, 2012 zamknęli mc donalds'a? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alkodama z klasą Napisano Maj 16, 2012 :D no takze co złego to nie alkodamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 16, 2012 ja chcem mieć tylko jednego posta w tym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znafcełnik Napisano Maj 16, 2012 Czy mi się wydaje czy zniknęło sporo postów z tego topa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alkodama z klasą Napisano Maj 16, 2012 kilka, ale każde ma klasę Paletz. nic nie pobije kasacji topika do liczby postów 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość otykurwojebanaprzezpsy Napisano Maj 16, 2012 mam nadzieje że zdechniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chciałam podziękować Napisano Maj 16, 2012 mojej mamie, Panu Bogu i Pijawce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alkodama z klasą Napisano Maj 16, 2012 PśP znów ktoś do Ciebie pyszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 16, 2012 chciałam podziękować } a mama to Bogdan czy Zbyszek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alkodama z klasą Napisano Maj 16, 2012 jakbyś zgadł a co? chcesz wstąpić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 16, 2012 mamy, oczywiście. jednostka naliczana w centymetrach ps - do mnie pyszczy? myślałam, że to do jesiotra było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alkodama z klasą Napisano Maj 16, 2012 a moze moze do jesiotra. wybacz, nie mam panela Paletz dobrze prawi. Plus podanie, fota, stan konta i kserokopia dowodu rejestracyjnego fury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobiet juz nie przyjmujemy Napisano Maj 16, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dżdżownica justyna Napisano Maj 16, 2012 dla mnie jakiś dobry obiad i możemy pogadać o szczegółach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobiet juz nie przyjmujemy Napisano Maj 16, 2012 całuski dziubaski ciasteczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dżdżownica justyna Napisano Maj 16, 2012 cukiereczky und pełne butelky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobiet juz nie przyjmujemy Napisano Maj 16, 2012 kup nam wszystkim :P a o wkupnym pogadaj z PśP dostosujemy się :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dżdżownica justyna Napisano Maj 16, 2012 dobry kebab nie jest zły zacznijmy więc ankietę: 1. wiek 2. wzrost 3. kolor oczu 4. wykształcenie i zawód 5. stosunek do powszechnie znanych kafeteryjnych ladacznic Oraz oświadczenie o maksymalnej możliwej ilości spożycia alkoholu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o bezrobotny Napisano Maj 16, 2012 to moze podejmiesz z nami misje gwiezdnych wojen? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o bezrobotny Napisano Maj 16, 2012 to Ci również wyjaśni P. bo frajernia czuwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o bezrobotny Napisano Maj 16, 2012 możesz dostać nawet awans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach