Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony_chwast

Niespodzianka dla faceta

Polecane posty

Gość zielony_chwast

Jestem z pewnym facetem dosyć krótko ale intensywnie na tyle, że mam juz klucze do jego mieszkania. Wyjeżdzam na weekend, z tego względu chciałabym mu zrobić jakąś niespodziankę przed wyjazdem. Chciałam zostawić jakiś drobiazg w jego mieszkaniu, cos milego fajengo, żeby mu się buźka uczeszyła:) pytanie tylko co???? kobiecie można po prostu zostawić kwiaty a facetowi? może po prostu jakąś kartkę z miłym wyznaniem przyczepioną do misia? coś na obiadek? słodycze odpadają, postanowiliśmy trochę z tym przystopować:) Podsuńcie proszę jakieś pomysły, dzieki z góry.

Gość zielony_chwast
tata powiedział, że powinnam zostawić tam brudne stringi

Gość asssddd
NIEROB NIC!!! CZEKAJ JAKON CIE BEDZIEWITAL

@ zielony_chwast 12:21 ' kartkę z miłym wyznaniem przyczepioną do misia?' do Kogo/Czego (?) przyczepioną... ?? :D :D - to po pierwsze. A po drugie: a co na niej (jeśli juz) miałoby być? Co byś tam namalowała/zmalowała? :D p.s. "Miś".... --> :D :D :D .... _________________

na kartce napisz: dziubusiu migusiem wracaj do swojej kruszynki, bedziemy robic przytulaski i dawac sobie slodkie buziaczki! albo po prostu pusc pawia na dywan

Gość zielony_chwast
ałć ale się czepiacie, pisałam szybko:P kartka z jakimś miłym tekstem ma być przyczepiona do misia:P to luźny pomysł, być może kiepski ale chodzi o jakiś mały drobiazg, coś, żeby wiedział, że o nim myślę. W końcu kto powiedział, że tylko facet ma się starać. On mi robi miłe niespodzianki typu bukiecik z lizaków chupachups czy róża z miłym liścikiem. Chyba po prostu upiekę mu dzień wcześniej pyszne ciasto:)

heheheh niech zrobi kupę i nie spuszcza wody

może odcisk twoich ust na kartce, czy na lustrze czy gdzieś tam...bez pisania, tak żeby rozbudzić jego wyobraźnię

Gość zielony_chwast
czizas bukiecik z lizaków dostałam, bo po drodze nie było kwiaciarni:D i to akurat bardzo mi się podobało, więc nie wiem, o co Ci chodzi lat mam 25, on 33 i nie widzę nic złego w tym, że stara się o moje względy i pokazuje, że o mnie myśli i mu zależy. Chcę zrobić to samo, by wiedział, że czuję podobnie. Współczuję, jeśli dla niektórych takie gesty są dziwne. Postanowiłam, że zrobię mu sernik na zimno z owocami a ten odcisk ust na lustrze zostawię na następny raz:)

Gość kiedy to byo
ja na poczatku swojemu gdy robiam kanapki do pracy to wkladaam do terebki z kanapkami karteczke i pisalam jakies glupoty do rymu typu. nie pamietam co ale cos smiesznego w naszym stylu bo podobny zart mamy