Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynowa pamarańczka

Mąż zdradza moją sąsiadkę. Powiedzieć jej?

Polecane posty

Wyglądają na szczęśliwe małżeństwo. Mają trójkę dzieci. Bliźniaki - 3latka, i córeczke 7lat. Ostatnio często widzę tego delikwenta z inną panią (pracujemy blisko siebie, a konkretniej okna mojego biura wychodzą na skwerek gdzie to codziennie spędzają ze sobą sporo czasu). Jest mi żal tej kobiety, ale w ogóle jej nie znam. Mieszkamy bilsko więc jesteśmy tylko na dzień dobry, nigdy nawet nie rozmawiałyśmy o pogodzie. Z tym mężem tak samo. Nie wiem co zrobić, jakoś czuję, że powinnam dać jej coś do zrozumienia, ale przecież nie pójdę do niej i nie powiem, że ją mąż zdradza :/ Ja na jej miejscu chyba wolałabym wiedzieć... ale nie chcę zniszczyć jej życia. Co robić?

Gość nic nic nic
i nic

Gość Ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
NIE, to nie twoje zycie i nie twoja sprawa

Gość jem obiad
z Tobą ?

Gość yy...
Może zdjęcia z datami? I tak jeden dzień ich spotkań, drugi, itd. A potem podrzucić to do skrzynki.

Gość kulawy henio
kurde, moze to jego siostra/ kuzynka / przełożona? widziałas, ze się teges...kochaja?:P jesli ktos z kims spedza czas to chyba nie zawsze chodzi o zdrade? głodnemu chleb na mysli?

Gość pomoza
dobry pomysł ze zdjęciami do skrzynki

Nie wiem co mam robić. Czy ja tej kobiecie pomogę czy zaszkodzę? Skąd mam wiedzieć, nie wiem jaka ona jest, jak na to zareaguje. A może o tym wie i to toleruje?

Gość szparka sekretarka łał
Myslę, ze ja chciałabym wiedzieć. Żeby nie było sytuacji, że zona dowiaduje się na końcu.

napewno to nie jest siostra ani znajoma. nie widziałam jak się kochają, ale jak się czule obejmują i całują przez minimum godzinę dziennie. CODZIENNIE, to chyba coś jest nie halo...

Gość tretet4
zrob zdjecia i wyslij je poczta jak jej powiesz, to i tak nie uwierzy, a on wcisnie jej kit ze ty jestes chora psychicznie....

Gość pomoza
Żona musi wiedzieć, a jesli na tych zdjeciach jest ich znajoma czy ktoś z rodziny, to tylko się ubawią

Gość pomoza
Nie zaszkodzisz o ile zrobisz to tajemniczo Ja bym chciala wiedzieć. Zrob to ale anonimowo

zrób kilka zdięć i wyślij anonimowo. ja bym w takiej niewiedzy żyć nie chciała, ani dowiedzieć się ostatnia. im wczesniej się dowie tym lepiej. a co z tym zrobi to już jej sprawa