Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jobobella jagodowa:)

podróbki perfum-jakie polecacie?

Polecane posty

kobietki,jakie podróbki perfum polecacie,używacie w ogóle? znacie jakies podróbki euphorii,naomi campbell?

Gość żadnych nie polecamy
bo podróba pachnie góra pół godziny. Więc wypsikasz się i zanim wyjdziesz z domu już niczym nie pachniesz... Więc po co ci to?

up up

nie zgodze sie z tym,ze podróbka pachnie pół godziny,moja sąsiadka ma same podróby i jak sie wypsika to potem czuć pół dnia np na balkonie,jak ma otwarty

Gość koszałek
Podróbki ciuchów też nosisz? Buty adidasa np z czterema paskami?

Gość dhsagd
fm

Gość żadnych nie polecamy
hahaha pół dnia czuć na balkonie :D To moich oryginalnych tak nie czuć :D Skoro wiesz lepiej, to kupuj co chcesz, albo spytaj sąsiadkę :D

Fabio verso- entussiasimo, to bodajże podróba euphorii, kosztuje jakies 14 zł, ale wierzcie lub nie, ale bardzo trwała, ludzie na ulicy zaczepiają mnie i pytają czym tak fajnie pachnie a aż głupio powiedzieć, ze to podróba.

podróbek ciuchów ani butów w ogóle nie nosze:) natomiast na jakas fajną podróbke perfum bym sie skusiła,czemu nie?

[zgłoś do usunięcia] Emanujaca_lajtem Fabio verso- entussiasimo, to bodajże podróba euphorii, kosztuje jakies 14 zł, ale wierzcie lub nie, ale bardzo trwała, ludzie na ulicy zaczepiają mnie i pytają czym tak fajnie pachnie a aż głupio powiedzieć, ze to podróba. wierze Ci,ale jak sama widzisz,tutaj wszyscy używają oryginalnych perfum hehehe tylko patrzec jak zostaniemy zwyzywane od plebsów itp a jak ta Twoja podróbeczka wygląda??? tzn chodzi mi konkretnie o opakowanie,moze jakis link/zdjecie zapodasz?

Gość Podróbka może i fajnie pachnie
ale po 15 minutach nie ma nic wspólnego z zapachem, z którego 'zgapiono'. Jak się dobrze trafi to naprawdę może być przyjemny aromat. Pytanie tylko po co?

Ohhh light... podróbka D&G - Light Blue. Koszt ok. 30 zł. La Rive Dream - podróbka Armani'ego Diamonds. Koszt ok. 25 zł)

najlepsza firma butów i torebek to firma CODE (z biedronki) polecam 🖐️

jobobella jagodowa:) najlepsza firma butów i torebek to firma CODE (z biedronki) polecam masz racje podszywaczu:) mam kilka koszulek FIRMY CODE i są niczego sobie dobrze ktos tu napisał,ze młodych dziewczyn nie stac na drogie perfumy,wiec nie widze niczego złego w podróbce

D&G oryginalne kosztują cos ok. 320 zł, powiedz skąd dziewczyny, które nie pracują mają wziąc tyle kasy na flakonik perfum?

goshalicous nie, nie;) tak wyszło na zdjęciu po zbliżeniu:D

ale fakt, nie mam kinala jak klamaka od zachrystii:)

Gość perfumeriain
Ja polecam wizyte na www.perfumeria.in bardzo dobre zapachy w rozsądnych cenach

Gość perfumeriain
www.perfumeria.in

Gość gość
Cześć dziewczyny, jestem facetem i szukam podróbki, ale choćby dlatego, że zapach został wycofany, a jakieś resztki dystrybucji z przed lat kosztują ponad 800zł ! I co głupio wam? Jest coś w tym złego , że szukam podróbki adidas adwenture? Chyba nie...

Gość gość
polecam www.perfumeria.in

Gość gość
nie każdego stać na oryginalne perfumy,a każda kobieta z większym czy mniejszym zasobem gotówki pozostaje nadal kobietą i chce ładnie pachnieć....dlatego niektóre komentarze świadczą tylko o tym ,że niektóre Panie nie mają pojęcia co oznacza żyć "od pierwszego do pierwszego".....mam nadzieję ,że stwierdzenie "znajdź sobie faceta ......." to żart,bo ja jednak wolę używać podróbek ,niż być z kimś tylko dla jego pieniędzy ,gdyż równie "dobrą "radą byłoby "idź puść się za kasę -będziesz miała pieniądze na oryginalne perfumy"

Gość Anka_89
Ja polecam perfumy od Cobest :) Asami inspirowane Paco Rabanne Lady Million, Kaoru - Versace Bright Crystal, Stella - Chanel Coco Madmoiselle, Josephine - Elizabeth Arden - Green Tea, Annabelle - Lacoste Touch of Pink, Giorgiana - Armani Acqua di Gioia na www.sklep.cobest.pl Te same zapachy sprzedają też z dodatkiem feromonów ;)

Gość gość
ale trzeba być totalnym debilem i psycholem żeby tyle tekstu naprodukować i tyle nienawiści z siebie wylać z powodu takiego błahego problemu.Z tej złości do świata raka dostaniesz wcześnie bo prawda jest taka że nienawiścią do innych niszczymy sami siebie ,lecz się

Gość gość
Współczuję, tyle nic nie wartego tekstu. Co za kretynizm i ignorancja.

Gość gość
Ja polecę Ci szczerzę te od www.zapachowiec.pl bo CK jest u nich identyczny jak oryginalny więc naprawdę śmiało można kupować a na pewno się nie sparzysz.