Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jobobella jagodowa:)

podróbki perfum-jakie polecacie?

Polecane posty

Gość gość
Żadnych podrób, to s**t.

Gość gość
jeszcze trzeba odróżnić podróbkę od odpowiednika, Odpowiedniki jak najbardziej. Jeśli m się sprawdzone sklepy z odlewkami. Ja używam już od x czasu nalewanych z www.vinci.sklep.pl, Zapachy prawie nie do odróżnienia z oryginałem i bardzo długo się trzymają

Gość gość345543
Faktycznie jezeli chodzi o odpowiedniki, to opłaca się naprawdę. Ja zamawiam na galeriazapachow.pl i dlugo pachną, nie różnią się od tych z drogerii i cena jest o wiele niższa. Ostatnio zamówiłam sobie Cacharel Amor Amor i faktycznie trzyma się długo i nie odbiega od tego oryginalnego

Gość Azzzo
Ja natomiast zawsze używam lancome la vie est belle z zapachowiec.pl Nie przepłacam a zapach trwały,elegancki.

Gość Kelly8675
Identyczny do oryginału odpowiednik Naomi Campbell można kupić na www.goia.pl Zamówiłam go już kilka razy i faktycznie długotrwały. Sprawdzona rozlewnia!

Gość pachnacauszczesliwiona
Ja szukam zapachów, których juz nie ma, albo są trudno dostępne/drogie, więc zostają mi rozlewnie, no i właśnie na stronie goia.pl znalazłam moją Priscille Presley Indian Summer <3

Gość gość
Nie warto przepłacać za oryginały jeśli można pachnieć identycznie o połowę taniwj. Polecam moja sprawdzona rozlewnie www.zapachowiec.pl Nigdy się nie zawiodłem,zapachy są trwałe i intensywne. Polecam

Gość matkazonakochanka43
ja z tego zapachowiec.pl zamawiam perfumy dla siebie, córki i męża.. każdy z nas ma inny gust, dlatego już tych zapachów się u nas przewinęło wiele, ale faktem jest, że wszystkie się naprawdę długo utrzymują :) aktualnie ja mam chanel 5, córa escade magnetism, a mąż lacoste 12.12 biala :)

Gość dolcevita22
jak krucho z kasą to perfumy zamawiam na zapachowiec :) ja lubię mocniejsze klimaty, więc nie wypowiem się o tych świeżutkich, może ktoś tutaj używa, ale ja polecam serdecznie Diora Hypnotic Poison oraz Lancome Hypnose :) no i oczywiście niezawodny i najcudowniejszy mój Dolce Vita :)

Gość gość
Ja jestem zwolenniczką świeżych zapachów. Mój ulubiony to Indian Summer. Polecam zakupy z galeriazapachow.pl

Gość gość
Euphorie kupuję na zapachowiec.pl :) polecam, są tanie i trwałe, a poza tym nikt się nie skapnie, że są nieoryginalne bo pachną identycznie :)

Gość mmimmik
gośćodzizas- "to, ze w to wierzycie juz udowadnia na wstepie, jakie jestescie puste. Albo pisanie, ze kompozycji zapachowej nie da sie zastrzec smiech.gif ignorancja totalna, Boze, mi sie to we lbie nie miesci." Co prawda, to prawda... mało ci się, dziewczyno, w głowie mieści... o przepraszam..jak już napisałaś- "we łbie" :)

Gość gość
Perfumy bardo trwałe i zapachem nie do odróżnienia od oryginalnych kupuję na galeriazapachow.pl. Kupuję tam różne zapachy, a ostatnio zamówiłam Lancome - Tresor Nuit i jak zawsze jestem bardzo zadowolona :)

Gość gość
Uwielbiam świeże, delikatne zapachy i polecam Versace - Bright Crystal z goia.pl :)

Gość gość
Dobrej jakośc***erfumy znalazłam na galeriazapachow.pl. Mają duży wybór więc na pewno każdy odnajdzie swój ideał. Z damskich polecić mogę Versace - Crystal Noir, Calvin Klain - Euphoria oraz Bruno Banani - Bruno Banani Woman. Z męskich na pewno warto zwrócić uwagę na Paco Rabanne - XS Balck oraz Hugo Boss - Szary.

Gość gość
Swój ideał znalazłam na goia.pl ale wybór jest bardzo duży więc na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Do tego są one bardzo trwałe i w super cenie ;)

Gość gość
Odpowiedniki oryginalnych perfum zamawiam na galeriazapachow.pl bo oferują dobrej jakośc***erfumy i w dobrej cenie. Na pewno warto się do nich przekonać ;)

Gość gość
Kupuję odpowiedniki perfum na goia.pl i jestem bardzo zadowolona. A co do zapachu to zależy od gustu. Mi się podoba Versace - Crystal Noir, Yves Saint - Laurent - Black Opium oraz Armani - Emporio. Długo się utrzymują a ceny są świetne ;)

Gość gość
Odpowiedniki perfum kupuję na galeriazapachow.pl i są na prawdę świetne. Od dawna kupowałam tylko oryginały, a teraz jedynie z tej strony, bo warto ;)

Gość gość
Odpowiedniki oryginalnych zapachów kupuję na goia.pl. Są to dobrej jakośc***erfumy, które długo się utrzymują i nie muszę wydawać na nie dużej sumy. Polecam :)

Gość gość
Odpowiedniki perfum jak najbardziej polecam z zapachowiec.pl. Jest duży wybór zapachów więc na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Ze słodkich ale z umiarem polecam Yves Saint - Laurent - Black Opium, ze świeżych na pewno D&G - Light Blue.

Gość gość
Dobre odpowiedniki znalazłam na galeriazapachow.pl i mają duży wybór więc każdy znajdzie coś dla siebie. Perfumy są trwałe i w dobrej cenie, polecam :)

Gość gość
Od dawna zaopatruję się w odpowiedniki perfum na zapachowiec.pl. A od jakiegoś czasu moim ulubionym zapachem jest CK - Euphoria. Polecam przetestować i przekonać się, bo perfumy są warte uwagi :)

Gość gość
polecam perfumy ze strony goia.pl :) ja kupuję tam lady milion i jestem zadowolona, a ostatnio zamowiłam też invictusa i nie różni się od tych oryginalnych :)

Gość gość
Zapachowiec.pl i goia.pl tylko i wyłącznie najlepsze, tanie i długo utrzymujące się zapachy w niskiej cenie na prawdę polecam z czystym sumieniem : Lacoste- Pour Femme, Giorgio Armani- Si

Gość gość
Na zapachowiec.pl znajdziesz coś fajnego i taniego lub na goia.pl ewentualnie wstąp na wyspę M1 w czeladzi tam coś na pewno znajdziesz dla siebie!