Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kokoeurospoko

dziwny, nieprzyjemny zapach

Polecane posty

Moja kolezanka od kilku lat bierze leki z hormonami. Dba o siebie, kąpie się 2 razy dziennie. Jednak mimo to, (może to zabrzmieć niemiło) bardzo często poprostu śmierdzi od niej. Nie wiem czy to jej naturalny zapach, czy od czego to zależy ale ciężko mi z tym ponieważ przebywam z nią codziennie. Zdarza się, że kiedy siedzimy obok siebie, wszystko jest w porządku i nagle zaczyna tak bardzo śmierdzieć jakby pruknęła. Tak bez dźwięku. I jestem pewna że to robi ale nigdy nie przeprosi i się nie przyzna, a ja jej uwagi przecież nie zwrócę. Myślę że jej się wydaje że tego nie czuć i że nikt nie zauważy. Znacie podobne przypadki? Czy mogę coś w tym kierunku zrobić? Bo przecież nie powiem jej tego w twarz. Ale może wiecie chociaż od czego to zależy, dlaczego tak się dzieje...

Gość Pierdzi ci pod nos
ahahahahaha:D

Moze ten zapach wydobywa się z jej ust? Od żołądka? Poczytaj sobie temat "Jedzie ci z ust jak Shrekowi?" na "Zdrowie i uroda" na kafe, tam ludzie piszą o podobnych sprawach.

Gość każdy ma problemy
taki specyficzny zapaszek mają ludzie którzy mają albo chory żołądek albo cukrzycę albo chore nerki niestety na niektóre rzeczy nie mamy wpływu gdyby to były zęby to można wyleczyć, ewentualnie chore migdałki....

Gość aaaaaaarwena
gdyby to bylo z ust to by walilo non stop a nie od czasu do czau

może ona korzysta z samoopalacza albo innego kosmetyku.Kiedyś miałam krem brązujący który ładnie pachniał ale w kontakcie z moja skóra jechał jak zgniłe ogórki.