Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska....????

pytanie do facetów

Polecane posty

Gość ciekawska....????

faceci!!jestescie?? :) czy zdarza wam sie byc przesadnie milym dla innych dziewczyn gdy jestescie w zwiazku? gdy chcecie zbudowac wspolne zycie z ta kobieta... a dziewczyny np. z pracy traktujecie je jak przyjaciolki macie tak? opowiadacie o swojej kobiecie ze no.. o problemach z nia, a dziewczyny nie sa zbyt urokliwe, lubicie poflirtowac, macie np. mloda ale brzydka szefowa, podlizujecie jej sie? o co chodzi nie rozumiem facetow czemu tak robicie i czy to dla was cos znaczy? czy tylko relacje chcecie miec dobre czy moze dowartosciowac sie?

Gość ale to trzeba tumanem być
jaki bełkot🖐️

Gość ciekawska....????
a moj tak zrobil podlizuje sie innym babom na tyle ze spotykaja sie po pracy a mi kaze polubic swe kolezanki

Gość ciekawska....????
doszlo to tak daleko, ze jedna z nich chyba mysli ze na nia leci i znienawidzila mnie wogole mnie nie znajac osobiscie, co on ma w tej swojej glowie. chce zebym mu dzieci rodzila a jest przesadnie mily dla kolezanki

@ ciekawska....???? 15:30 temat: 'pytanie do facetów ' 'faceci!!jestescie??' - no :D 'czy zdarza wam sie byc przesadnie milym dla innych dziewczyn gdy jestescie w zwiazku?' - nie 'gdy chcecie zbudowac wspolne zycie z ta kobieta... ' - ale o co chodzi? :) 'a dziewczyny np. z pracy traktujecie je jak przyjaciolki macie tak?' - nie :) 'opowiadacie o swojej kobiecie ze no.. o problemach z nia,' - nie 'a dziewczyny nie sa zbyt urokliwe,' - ale o co chodzi? :) 'lubicie poflirtowac,' - nie ', macie np. mloda ale brzydka szefowa, ' - nie 'podlizujecie jej sie?' - nie 'o co chodzi nie rozumiem facetow' - jak to? przecież odpowiadam.... :( 'czemu tak robicie' - tzn: "jak'? 'i czy to dla was cos znaczy?' - ale "co"? 'czy tylko relacje chcecie miec dobre' - tak ' czy moze dowartosciowac sie?' - nie *********** (uff, ciężko było na tej spowiedzi.... Co się musiałaem nagadać, to ja sam wiem...) :) ___________________

Gość ciekawska....????
dziekuje hahaha bardzo mnie to rozbawio:/ ale wniosek jest moj facet to swinia!!

@ ciekawska....???? 16:14 ale wniosek jest moj facet to swinia!! **************** ależ ma Pani ten"rozmach" z wyciganiem wniosków!! no, no... podziwiam :D Jak koniecznie chce Pani o tym pogadać, no to proszę pisać... się zobaczy... ____________________

Gość ciekawska....????
widze ze jest tu prawdziwy madrala.. probuje racjonalnych odpowiedzi uzyskac osob ktore sa z boku.. watpie zeby flirtowal podlizywal sie nie wiem juz jak to nazwac z kims by zaciagnac do lozka to wykluczam, jestem pewna kijem by jej nie tknal, nie jest tez typem kobieciarza probuje zrozumiec jego postepowanie, przez to prawie 4lata skonczylyby sie ale jestem z nim bo stwierdzil ze zmieni podejscie, nie wierze ze z dnia na dzien olewa ja wiec szukam jakiegos wyjasnienia po co mu to

@ ciekawska....???? 16:28 'nie wierze ze z dnia na dzien olewa ja wiec szukam jakiegos wyjasnienia po co mu to" ************ a moze po prostu ma już dosyć? Dosyć sprawdzanów/obserwowania/kontroli/bycia egzaminowanym ? /Ci naprawdę Uczciwi przywiązują do tego szczególnie dużą wagę. Rozumieją, że "tak trzeba" na początku, ale "cały czas"?? / Każdy chce być kochanym. Ale nie wszyscy lubią.... "tak -> pokrętnie". Tylko tak naprawdę. Żeby móc iśc dalej i rosnąć. Wiesz jak to jest? Znasz takie uczucie i "Taką" Miłość"?? Znasz?!? Naprawdę nie wierzysz, że można kogoś (tak po prostu) ->"kochać " i "nie oszukiwać"? Wszędzie wietrzysz zdradę i podstęp? Dlaczego? _______