Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość \zdesperowana panna mloda

watpliwosci mam pomozcie

Polecane posty

w piatek przypadkiem przeczytalam smsa do mojego narzeczonego o tresci czesc skarbie co tam wymysl cos ani spotakajmy sie poczulam jakby ktos mi noz prosto w serce wbil :( mowil ze nie ma pojecia kto tlumaczyl dzwonil temn ktos mial telefon wylaczony w sobote znow zaczela pisac ze teskni i ze jej sie okres spoznia i ma sie modlic zeby w ciazy nie byla :( jeszcze wiekszy cios:( probowal dzwonic nie odbierala nap[isala ze niby nie moze pozniej jeszcze cos ppisala dzwonil to wylaczyla telefon zagrozil jej ze nie jesli nie przestanie [pisac to pojdzie na policje za staliking czyli nekanie telefoniczne przestala pisac... moj narzeczony przysiega mi ze nikogo nie ma... wiem jak pracuje kiedy wraca bo sama tam pracowalam wiem jaki tam jest system pracy jak ma wolne zawsze jest ze mna i z corka w domu, wiec nie wierze ze moglby kogos miec bo nawet nie ma sie kiedy spotykac... w tym roku mielismy brac slub sukienka w szafie a ja nie wiem czy brac slub :( niby wierzr ale nie potrafie zapomn iec jak mu znow zaufac,,,

Gość Shuu
Zdazaja sie czasem takie chore akcje. O.o Jednak skad mogla znac Twoje imie?

wlasnie nie wiem :( dlaczego zawsze ja... kuwa juz tyle razy cierpialam..., :( nie potrafie przestac o tym myslec

ja nie jestem ania, jestem Marzena

Gość /zdesperowana panna mloda
spadaj podszyw :( jestem Ania :(:(

Gość Shuu
Zabierz od niego numer od tej laski. Zadzwon do niej, pisz. Moze ktos ja zna moze twoj narzeczony ma ja w znajomych na naszej klasie? O.o A moze to poprostu chora laska ktora nie chce waszego slubu (jakas wspolna znajoma) i robi wszystko zebys myslala, ze Cie zdradza?

mam jej numer probuje dzwonic wylaczony caly czas...

Gość a dyszał?
dziwny zbieg okoliczności, coś przeskrobał i wymknęło mu się z pod kontroli, panienka jest zdesperowana, zadzwoniłabym do niej i zapytała, co ją łączy z twoim facetem

Gość Shuu
Porozmawiaj z narzeczonym, nie dawaj mu spokoju. Mow o tym ciagle. Moze sam posci farbe. A moze faktycznie to jakas zazdrosnica. Nigdy nie wiadomo. Truj narzeczonemu dupsko caly czas.

Gość Shuu
Boze przepraszam za bledy ortograficzne. O.o

jak chce o tym porozmawiac to warczy ze znow zaczynam to samo ze przeciez sobie wyjasnilismy i tym mnie utwierdza ze cos jest nie tak :( juz niee wiem co mam robic

Gość Shuu
Bez zaufania nie ma zwiazku. Jestem pewna ze jak go poinformujesz o tym ze tracisz zaufanie powie Ci wszystko. A jezeli dalej bedzie Cie zbywal, to oznacza, ze faktycznie cos przeskrobal. Skoro lska znala twoje imie, musi cos w tym byc. Jezeli mu na Tobie zalezy bedzie robil wszystko zebys z nim zostala. moze nawet powiedziec prawde. Wymus by powiedzial prawde.

musze w koncu cos zrobic bo nie dam rady tak dalej funkcjonowac...jak wroci ze sklepu wyszedl 5 minut temu zaczne z nim rozmowe mial byc dzis mily wieczor film wino boje sie uslyszec prawde... :(

Gość Shuu
I jak? >.< Czy cos jednak powiedzial?

nie myslałam, że kogoś jezscze to zainteresuje, związałam mu jajka sznurkiem i trzymam w tapczanie, czekam az sie przyzna

Gość Shuu
XD Pokaz kto tu rzadzi! Pytaj sie skad wiedziala, ze masz na imie Ania. >.>

Gość Shuu
Ja...? 21 >.> Mloda jestem, moze pierwsza milosc? Niewiem. Ale wczesniej tak nie myslalam.