Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość funia_992

AAAAAAA Pomocyy.

Polecane posty

Gość funia_992

No to tak... ostatnio @ rozpoczęła mi się 30.04 i trawa tylko 3 dni.Zwykle trwa 6 7dni. I dzisiaj po 13 dniach, rano patrze @ więc założyłam podpaskę bo dosyć dużo tego było z taką bardzo gęsta wydzieliną ( że można by ją rozciągać ) którą mam od paru dni.(A teraz nic nie ma...czysto ) I zwykle jajnik prawy mnie tak napierdzie.lał że wyrobić się nie dało a teraz nic. Do tego w zeszłym tyg. jak jak stałam tzn siedziałam na przystanku a później wstałam to mi się słabo zrobiło i zemdliło mnie i tak mnie bardzo zakuło w podbrzuszu. A w zeszła sobotę jak kucałam i później wstałam to po lewej stronie w podbrzuszu strasznie mnie kuło. W ciągu tych 13 dni to tak ze 2 3 razy mnie tak kuło po lewej stronie podbrzusza. I dwa razy rano mnie kuło w podbrzuszu przed wstaniem. hmm.. nie wiem co mi dolega. Pomóżcie no ;( bo już odchodzę od zmysłów. ;(

Gość ble ble bleee,,,,,,,,,,,,,,,,,
to może być ciąża:)

Gość funia_992
no ale jak ciąża to bym @ nie miała. Chociaż można mieć @ w czasie ciąży.?

Gość ble ble bleee,,,,,,,,,,,,,,,,,
ale piszesz że ten okres jakiś krótki był, a w ciąży na początku tak nieraz bywa!

Gość a bzykałas się?
bo jak tak to ciążą!

Gość malinqqqa
w pierwszych miesiącach ciązy mogą występować plamienia. więc by się zgadzało

Gość funia_992
kochałam się z chłopakiem bodajże miałam dni płodne ale mieliśmy stosunek przerywany chociaż wiem, że to nie najlepsze zabezpieczenie przed ciążą. heh jutro do ginekologa się wybiorę i zobaczymy co On na ten temat mi powie. Dzięki !

Gość ania73473
"ale mieliśmy stosunek przerywany chociaż wiem, że to nie najlepsze zabezpieczenie przed ciążą." To ŻADNE zabezpieczenie przed ciążą.