Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drtggdfgdfgdfg

boje sie sama spac;:(:(:(:(:(

Polecane posty

Gość drtggdfgdfgdfg

nie wiem czy z tego wyrosne mam juz 28lat

Gość klonowanie
ja tez, mam 35 lat

Gość po co wam maz skoro zachowuje
to z kim spisz ?

Gość lpmnb
Ja też i.wiek tu nie ma nic do rzeczy .

Gość igghdfifghdf
Ja również się boje, jestem grubo po 60-tce :(

Gość dawno temu a nawet
ale boisz się sama w domu, czy w pokoju?

Gość drtggdfgdfgdfg
Przeważnie śpię z moją kozą, czasami kaczkami, ale one srają :O

Gość klonowanie
moja siostra też sie czasem boi i przychodzi do mnie bo mam duże łóżko, ona ma 26:( boimy się nie wiem czego, duchów, złych energii, filmów

Gość dawno temu a nawet
ja też się tego boję, ale ostatnio śpię jak kamień i nie mam kiedy się bać :D

"boimy się nie wiem czego, duchów, złych energii, filmów" Od kiedy unikam jak ognia choćby zapowiedzi horrorów jest zdecydowanie lepiej, więc i Wam polecam tę motodę ;) Wprawdzie trochę mi przez tos mutno, bo zawsze horrory lubiłam, ale za to śpi mi się o niebo lepiej :)

Gość lpmnb
Powiecie czego się boicie ?Bo ja ciemności i tegoze jakaś istota z innego świata może mnie odwiedzić . Wiem , to idiotyczne ale ten strach jest silniejszy niż zdrowy rozsądek.

Gość gloria _
to po co oglądasz straszne filmy skoro się potem boisz?? też kiedyś miałam takie jazdy bo nasłuchałam sie głupich opowieści,teraz jak ktoś zaczyna opowiadać jakieś historie to mowie,ze nie chce tego sluchac,albo wychodze. Horrorow nie ogladam. wycisz sie przed snem, posluchaj jakiejs relaksujacej muzyki,moze jakichs medytacji,afirmacji- powtarzaj,ze jestes spokojna i bezpieczna,wypij herbatke z melisy,lawendy,szyszki chmielu na uspokojenie. z czasem lęki powinny minąc,po prostu music wpoić swojemu umyslowi,ze nie ma się czego bać. Polecam sluchanie na sluchawkach medytacji Louise Hay- ja przy tym odplywam.

Gość gloria _
A czego ta istota miałaby niby chcieć od Ciebie? Zalazłaś komus za skore,ze ma Cie straszyc teraz po smierci?

Gość pełen relaks
przestałam oglądać horrory właśnie z tego względu, a tak lubiłam.. jednak ważniejszy spokój, czasem trzeba zostać nocą samemu w domu

"powtarzaj,ze jestes spokojna i bezpieczna,(...)po prostu music wpoić swojemu umyslowi,ze nie ma się czego bać." A to nie do końca słuszna koncepcja, bo wmawiając sobie, ze rzeczy, których się boimi nie istnieją, cały czas przypominamy sobie o nich - i boimy się dalej, bo o nich myślimy :]

Gość lpmnb
Właśnie nie , ale czuję zawsze czyjąś obecności i tego się boję. Aż głupio o tym mówić, widzę co pisze , a rozum śpi .

Gość gloria _
A czy ja powiedziałam,ze te rzeczy nie istnieja?Nalezy przekonac siebie,ze jest sie bezpiecznym mimo wszystko. ze nawet jak sa tam jakies straszne istoty,ja jestem bezpieczna-zawsze i wszedzie. A to w co wierzysz,materializuje sie w Twoim zyciu.

Gość pełen relaks
wydaje Ci się. To Twoja wyobraźnia Ci to podpowiada. Nie oglądaj strasznych filmów, nie czytaj.. przejdzie. Mnie przeszło. Czasami tylko pędem biegnę nocą z łazienki do pokoju, o mi się światła nie chciało palić

Gość gloria _
jak to czujesz czyjas obecnosc? czujesz jakby byl ktos obok ciebie?

"jak to czujesz czyjas obecnosc? czujesz jakby byl ktos obok ciebie?" A Ty tak nie masz?:P Ja jeszcze miewam, ale tylko w niektórych miejscach, np.u taty w mieszkaniu. "Nalezy przekonac siebie,ze jest sie bezpiecznym mimo wszystko. ze nawet jak sa tam jakies straszne istoty,ja jestem bezpieczna-zawsze i wszedzie. A to w co wierzysz,materializuje sie w Twoim zyciu." Może komuś to pomoże, ale na mnie na pewno nie działa ;) Muszę o tym po prostu nie myśleć i nie pamiętać. Dla pewności zazwyczaj zasypiam przed tv nastawiając tajmer - wtedy myśli mam zajęte dźwiękami z telewizora.

Gość lpmnb
Tak od dziecka czuję że zawsze ktoś przy mnie jest. Kiedyś jako dziecko zostałam sama w domu , mama poprosiła mnie abym przypilnowala gotującego się obiadu ,Oczywiście usunęłam , woda z ziemniaków się wygotowala a garnek zaczął się palić .Spalam i poczułam jak ktoś szarpie mnie za ramie .W domu było czarno od dymu, jak otworzylam okno ludzie zatrzymywali się na ulicy .Nikogo w domu oprócz mnie nie było .

Gość gloria _
nogogłaszczka "jak to czujesz czyjas obecnosc? czujesz jakby byl ktos obok ciebie?" A Ty tak nie masz? No nie mam. Może komuś to pomoże, ale na mnie na pewno nie działa Muszę o tym po prostu nie myśleć i nie pamiętać. Tylko z tym niemysleniem to nie jest takie proste. Jak Ci teraz powiem nie mysl o różowym słoniu to o czym pomyslisz?? I owszem warto wynajdywać sobie zajęcia by zając mysli,ale kiedys mialam tak,ze caly dzien nie myslalam o tym,a gdy wieczorem tylko polozylam sie do łożka od razu w glowie pojawialy mi sie te durne opowiesci. Dlatego dla mnie rozsadniejszym wyjsciem okazalo sie przetlumaczyc sobie,ze jestem bezpieczna i nic mi nie grozi,nawet jesli takie historie sie wydarzyly a w moim pokoju grasuje stado duchow:)

Gość 23 latkaa
ja mam 23 lata i spie sama maz w pracy wiecznie, i tez sie boje czasem dlatego codziennie przez cala noc mam wl telewizor ja sie boje znowu tej ciszy w nocy ze cos sie pojawi, ciężko to wytłumaczyć...

Gość gloria _
lpmnb Tak od dziecka czuję że zawsze ktoś przy mnie jest. Kiedyś jako dziecko zostałam sama w domu , mama poprosiła mnie abym przypilnowala gotującego się obiadu ,Oczywiście usunęłam , woda z ziemniaków się wygotowala a garnek zaczął się palić .Spalam i poczułam jak ktoś szarpie mnie za ramie .W domu było czarno od dymu, jak otworzylam okno ludzie zatrzymywali się na ulicy .Nikogo w domu oprócz mnie nie było . Możliwe,że był to Twój Anioł Stróż. Czyli ta Istota doba o Ciebie, niepotrzebnie się jej obawiasz. Rozumiem,ze moze to przerażać,bo niewiele osob tego doświadcza,ale chyba dobrze mieć takie anielskie wsparcie. To znaczy kazdy ma Aniola Stroza,ale ja np nie odczuwam tak wyraznie jego obecnosci,chociaz sie do niego modle.Otrzymuje pomoc,ale nie tak wyrazna,ze odczuwam to fizczynie-jak z tym szarpaniem za ramie.

Gość po co wam maz skoro zachowuje
aniol stroz co za brednie :D ludzie mamy 2012 rok skad wy sie urwaliscie. zrobcie proste doswiadczenie idzicie spac i wlaczcie telewizor w 90% przysni sie cos zwiazanego z tym co bedzie w tv slychac. ona poczula dym i snilo jej sie ze ja ktos budzi. reakacja obronna organizmu.

Gość lpmnb
Czy to możliwe że mi się przedstawił we śnie?

Gość gloria _
Pozwol wierzyć każdemu w co chce,nic Ci do tego.

Gość gloria _
Możliwe, można nawiązać kontakt z Aniołem Stróżem, poznac jego imię. Jest sporo ksiązek na ten temat, polecam tez ezoforum tam ludzie poruszają takie tematy.