Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facecijaktojest

czy z przeciętną/brzydką twarzą kobieta ma szanse?

Polecane posty

Gość facecijaktojest

Na figurę nie ma co narzekać, ale jeżeli kobieta ma przeciętną twarz, jest szansa że się komuś spodoba? Wiele razy sie spotykałam tutaj z opiniami, że brzydki facet to i tamto, że żadna nie spojrzy.. to może teraz czas odwrócić role ? Wypowiadajcie się :) Według mnie taka kobieta ma kiepskie szanse, co z tego jeżeli figura ok, jeśli twarz nieatrakcyjna? Mało który zwróci na taką uwagę, a co dopiero się uśmiechnie..smutna prawda

Gość taka z przeciętna
urodą po kimś to chyba ma co nie ? zazwyczaj po matce jak matke ktos wział i zechciał to i córka znajdzie adoratora cóż za pytanie .......

Gość idz do pracy, nie tylko dla
z moich osobistych spostrzez3en i rozmow z kolegami wynika, ze figura wazniejsza. bo dla nich wazniejszy jest seks, a nie patrzenie w oczy, taka prawda

Gość wikkkkkkkk
Jesli ma dobra figure to jasne, ze tak. Z twarza moze zawsze zrobic wiele rzeczy- makijaż i jakies dobre uczesanie co poprawi wyglad :)

Gość facecijaktojest
ech wszędzie tylko ten seks ;P ale tak oprócz seksu.. czy taka dziewczyna ma szansę na uśmiech od kogoś nieznajomego, na 'poznanie kogoś od tak'? Taki kontakt rozpoczęty przez spojrzenie w oczy, dopiero później ocena figury itp...? chyba mało prawdopodobne.. a ładnym kobietom z twarzy zdarza się to zapewne często..

Gość a jak jest figura wieloryba
a twarz ładna ? to co wtedy ?

Gość facecijaktojest
to wtedy chyba łatwiej o to co pisałam we wcześniejszym poście ale ogólnie nie mam pojęcia.. jak to jest faceci?

Gość mozesz byc w ciazy
Z taka kobieta jest jak z brzydkim/przecietnym facetem. Szanse sa ale mniejsze. ladne cialo raczej niewiele tu daje. Mam kolege kolo 20stki i nigdy nie byl w zwiazku. No, oprocz jednego fiksyjnego, gdzie dziewczyna zaczela z nim byc tylko dlatego, ze szkoda jej go bylo. Cialo ma wysportowane, naprawde super. Ale ta twarz :o

Gość mozesz byc w ciazy
Z taka kobieta jest jak z brzydkim/przecietnym facetem. Szanse sa ale mniejsze. ladne cialo raczej niewiele tu daje. Mam kolege kolo 20stki i nigdy nie byl w zwiazku. No, oprocz jednego fiksyjnego, gdzie dziewczyna zaczela z nim byc tylko dlatego, ze szkoda jej go bylo. Cialo ma wysportowane, naprawde super. Ale ta twarz :o

Gość Monikaaaaaaaaaaa
ciało też jest wazne ,ale twarz jest najwazniejsza jesli chodzi o wyglad. oceniając kogoś czy ładna czy brzydka o ile nie jest otyła patrzymy głównie na twarz

Gość Monikaaaaaaaaaaa
np jeśli dziewczyna ma nie wiem koslawe nogi np ,albo chłopaieca sylwetke to mniej na to zwrocimy uwage jesli ma piekna twarz a jeśli ma super talie ,piersi , długie nogi , a twarz nie to nie uznamy jej za ładna oczywiscie figura też sie liczy ,ale mniej

Gość Lajla1212
ma szanse. ja mam bardzo ladne oczy, dlugie rzesy, usta i zgrabna sylwetke..ale cala reszta...moja morda i rzadkie kudly. i jakos mam jako takie powodzenie. czasem slysze obrazliwe komentarze(chociaz ponoc wiekszosc z nich to wymysly mojej psychiki...), czasem ktos sie do mnie usmiechnie i uslysze jakis komplement... dlatego wali mnie juz jaka jestem. ale kazdy ma szanse. ja ze swoim kinolem i ohydnym ksztaltem twarzy nie narzekam na bycie totalnym ostatnim paszczurem i straszydlem

Gość BabaklNo
Ja mam brzydka sylwetkę i brzydka twarz..-nieproporcjonalną paskudne małe oczy