Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soulllllllllllll

czy to dobry pomysł? chcę wyjechać za granicę do kolegi.

Polecane posty

Gość soulllllllllllll

witam mam 22 lata, mam propozycję aby wyjechać do Anglii do mojego kolegi. - uwaga nie znam go osobiście tylko przez internet bardzo dużo czasu pisaliśmy do siebie , on cały czas dzwoni do mnie. relacje są dość bliskie. on jest z mojej miejscowości rodzinnej i siedzi tak juz parę lat. chcę mi kupić bilet i żebym przyleciała do niego na tydzień czy tam 3 tyg. żebym zobaczyła jak tam jest i żebyśmy się poznali. tylko tak, co ja powiem rodzinie że gdzie jadę? oni nie wiedzą że utrzymywałam z takim kimś kontakt. mam powiedzieć w prost słuchajcie wyjeżdzam do obcego kraju do obcej osoby. jest jeszcze możliwośc że tata po mnie może też wyjechać na lotnisko gdyż też jest w Anglii i zobaczyć czy wszystko w porządku. podkreślam że nic mnie tu nie trzyma , ani praca ani szkoła więc nic do stracenia nie mam. prosze wypowiedzcie się coś na ten temat? co zrobilibyście na moim miejscu. ???????

Gość soulllllllllllll
Pytam poważnie chciałabym aby ktoś się wypowiedział się znaczy normalna osoba a nie jakaś niezrównoważona.

Gość takie tam duperele nic więcej
Ja niby uchodzę za normalną i napiszę tak: zwariowałam po rozwodzie i w ramach odstresowania poleciałam do Irlandii, do faceta poznanego przez neta, Polaka. Byłam tam 7 dni, objechałam z nim całą wyspę, byłam w większości znaczących miast, na klifach i wybrzeżach....bajka :) Facet był fajny ale nie pasowaliśmy do siebie kompletnie. Dziś nie mamy kontaktu choc bardzo mile wspominam ten zwariowany wyjazd. Pewnie raz w życiu tak oszalałam i miałam farta ale nie żałuję. Do niczego cię jednak nie namawiam bo świat jest pełen psycholi. Jedź do ojca i tam dopiero spotkaj się z tym kolesiem. Bo czasami nie warto ryzykować!

Gość a co mi tam!
moja koleżanka z LO miała podobną sytuację, poznala chłopaka przez internet, 2 miesiace ze sobą pisali i poleciała do niego, a rodzinie powiedziala, że jedzie z koleżanką do pracy. Od tamtego momentu minęło już 5 lat, a oni w sierpniu biorą ślub:) ja osobiście mimo wszystko bałabym się tak do obcej osoby poleciec, więc myślę, że ten pomysł z tatą, że sprawdzi wszystko co i jak jest bardzo dobry

Gość zależy
hmmmm do tylko muszę czekać gdzieś z miesiąc bo tata przyjeżdza w delegację do Polski. powiem wam że myślałam że będziecie pisać jaka ja nie jestem jeb nięta . a widzę że byliście w podobnych sytuacjach :) koleżanko powyżej jak możesz z jakiej miejscowości(chodzi mi o miasto Polskie) był ten chłopak ??

Gość a co mi tam!
z Zawiercia, a koleżanka zupełnie inne rejony bo lubelszczyzna

Gość limfa12
obejrzyj film "masz na imię justine". ja bym nie pojechała sama, chyba że w jakimś większym towarzystwie. sam fakt, że koleś chce ci kupić bilet jest podejrzany.

Gość soulllllllllllll
podejrzane że chcę kupić bilet ?? :) nie wydaję mi się w końcu to on zarabia a nie ja. :D

Gość soulllllllllllll
wyjeżdzam w końcu :D

Gość patryk84
przed wyjazdem dokładnie wydepiluj szparke i okolice, na pewno ci się przyda:classic_cool:

Gość A6W
chyba jestes nie normalna nawet go nie znasz osobiscie a juz lecisz jak pies za suka jak chcesz ale ja widze to tak sprzeda Cie do burdelu bo jestes lasa na wyjazd i kase

Gość soulllllllllllll
Nie wydaje mi się żeby mnie sprzedawał:) gadam z nim przez kamerkę i on rozmawiał z moją mamą . a po za tym tato niedaleko mieszka . bedzie dobrze jak bede na miejscu to napisze :)

Gość KMKMKMKMKM100
JESTEM TO JA SOUL :):) POSzEDŁ DO PRACY WROCI NIEDŁUGO :) lot samolotem przeżyłam strasznie. ON jest kochany I CUDOWNY :)OCZYWIŚCIE JAK NA RAZIE :) I'M VERY HAPPY .

Gość wsiowa babka
Moja koleżanka wyjechała w ciemno do faceta do Francji,po pół roku wzięli ślub i są najszczęśliwszą para jaką znam.Myślę,że warto ryzykować,może to jest twoja połówka:D

Gość KMKMKMKMKM100
Okażę się:) dopiero wczoraj przyleciałam :) ale jestem dobrej myśli:) będę relacjonować jak mi się ułada:) dziś po jego pracy mamy iść na spacerek i kolacje :) ajjjć już za nim t ęsknie

Gość KMKMKMKMKM100
:) czas spędzony z nim to chwile najlepsze w moim zyciu. uzależniona od jego zapachu i dotyku:) byłam zakochana raz ale nigdy nie było takiej chemii i porozumienia jak z moją obecną połóweczką:) to jak piękny sen z którego nigdy nie chcę się obudzić :)

Gość KMKMKMKMKM100
masz na imię justine zaczęłam ogladać ten film widziałam że kolżanka powyzej mi go poleciła:)

Gość KMKMKMKMKM100
wczoraj bosko:) winko , walka szpilki i wypad do clubu, a po hmmm spacer i sami się możecie domyślać:) najwspanialszy orgazm w życiu:P Wonderfully

Gość KMKMKMKMKM100
:) tylko ja jestem tak zakochana:) jejku czuje sie jakby to była bajka- oby szybko nie minęła:P ale w końcu bajki zawsze dobrze się kończą. i love him:*:*

Gość KMKMKMKMKM100
Kocham Cię Skarbie:*:*:*