Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Napisze teraz to co was wkurzy ale musze napisac prawde

Polecane posty

Jesli chodzi o pracy w fabrykach typu wawel czy alpa oraz es system najlepiej tych fabryk jest unikac. Juz wyjasniam dlaczego, pomiataja pracownikami, nie daja czasu na odpoczynek. Wiele osob samych rezygnuje z pracy bo po prostu jest za ciezko. W alpie nawet wiele osob oddaje po 200 zlotych brygadzistce lub kierownicze by nie zostaly zwolnione.... w wawlu wiele osob po znajomosciach ma umowe o prace i dostaje lekka prace jak ukladanie kartonow czy stanie na koszu, a es systemie dowiedzialem sie ze ta firma ma problem z wyplatami dla pracownikow. Podobnie informacje mam o albercie s.a w dobczycach oraz Larkisie, w Larkisie jedna pani ktora byla pracownica produkcji, dostala awans(nie majac nawet szkoly sredniej) tylko dlatego ze byla d...pa prezesa.

Zatkało was że napisałem prawde. Ale taka prawda :) wystarczy poszukać w internecie kilka informacji :)

** Niedlatego ze tam mnie niechcieli, poszukaj se opini w internecie @

Hiszpaninka @ I bardzo dobrze ze poszedl... internet jest wolny, firma to instytucja publiczna kazda. Mozna o niej pisac co sie chce, poczytaj opinie o wawlu, alphie,es-systemie, larkicie i albercie że mam racje. Ale rozumiem , ludzie boja się inteligentnej konkurencji

Gość khreativtechnolożi
Hiszpanin wiem że na mnie lecisz.

I tak juz jest ze trzeba pisac prawde. Dosyc mobbingu w pracy jak pracownik powinien zostac wziety na 3 miesiace na przyuczenie..... jeszcze urzad pracy i firma new horizon biora w czyms takim udzial

No i co was tak zszokowalo {pytam się?} to że napisałem prawde co się tam dzieje. Dobrze napisałem i mam rację napewno ci ludzie którzy pracują w tych firmach potwierdzą to i to ich zachęci do tego by walczyli o swoje prawa

tp://forum.miasto-info.pl/praca/410,praca-w-alpha-dobczyce.html Zobacz jak pracownicy narzekaja na alphe a potem sie wypowiadaj zlociutka. To tylko zacheci innych pracownikow by walczyc z nieuczciwoscia w PL.

pedofil und zoofil and narkoman - nie podoba mi sie ten nick ale masz racje. Np. kolezanka ktorej ostatnio proponowalem es system powiedziala ze nie ma zamiaru tam isc bo skoro tak robia z pensja to woli siedziec w domu, niech jej mama czy tata cos dadza a ona sobie poszuka cos innego/

I myslisz ze te firmy sa tak glupie by sie narazac, to co tutaj napialem jest najwieksza prawda :)

Gość Infinfttgkh
Prawiki wypierdalac na ruchanie!

I co Ciebie tak boli???????? Bo nie rozumiem, ja sam się wybieram z tym do gazety. Tylko podkręciłaś afere i jestem ci za to wdzięczny. Niech się dowiedzą jak fabryki podle wykorzystują ludzi za marne pieniądze.

Nie masz żadnych dowodów na to co piszesz, to tylko słowa wiec lepeij sie zastanów dwa razy chłopaczku, bo namierzyć cię po IP to żaden problem jak zgłoszą zniesławienie