Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gypa

Mam grypę żołądkową....co jeść, co pić? jutro musze isc do pracy

Polecane posty

Gość gypa

a w piątek czeka mnie kilkugodzinna jazda....zaczeło się tej nocy,,,tzn wczoraj w dzien tez zle sie czułam ale w nocy dopiero zaczełam rzycza

Gość vgdj
Rozumiem ,jeśli byłaś u lekarza to biez leki i b.dużo pij.Chyba najlepsza niegazowana woda mineralna i herbata.Ja przez 1 dzień nic nie byłam w stanie jeść , a przez następny tylko kaszki , takie dla dzieci i banany .Ale najważniejsze są płyny .

Gość jekekee
jesc...sucharki...pic...pepsi...mi pomaga

Gość gypa
nie nie byłam u lekarza.....oj mam nadzieje ze mi przejdziesz przez noc bo inaczej to nie wiem jak sie w pracy ogarne

Gość sadlakd
colę + paluszki lub colę + banany Cola naprawdę pomaga.

Gość vgdj
No właśnie, wymioty i biegunka.Ja pierwszego dnia nie dałam rady iść do pracy .Trzymała się blisko toalety.:( Nospa swietna jest na boleści.

Gość Bez komentarza...
W żadnym wypadku nie pij nic ciepłego bo to wzmaga wymioty. A z ta cola to prawda, nic tak nie pomaga:) moja córka chorowała ostatnio to lekarz wlasnie kazał żeby piła cole i pomogło

Gość Bez komentarza...
Jesli masz biegunkę to stoperan-jest naprawde zajebisty

Ja polecam oryginalną coca colę, ale najlepiej odgazowaną. Możesz ją też wlać do garnka i podgrzej ją ale nie gotuj. Jak wystygnie to pij. Delikatna dieta: banany, sucharki, chrupki kukurydziane, gotowane jabłka lub pieczone. Nic mlecznego typu mleko czy jogurt. Kup sobie też w aptece jakiś probiotyk, pomóc też może stoperan

Gość kamila667
Jeżeli jesteś w takim opisanym stanie to możesz spożywać nutramil. Produkt wystarczy z wodą rozrobić i wypić. Zastępuję zwykły posiłek więc nie musisz się trudzić z gotowaniem i jedzeniem bo wiadomo jak jest przy grypie żołądkowej.

Gość gość
ja miałam taka grype zoładkowa ze byłam obsrana i obrzygana nie było mowy o wyjsciu do lekarza a co dopiero do pracy nic nie pomagało tylko wode piłam i stoperan 2 dni mnie męczyło