Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafal15

rozstanie z dziewczyną

Polecane posty

Gość rafal15

Mój roblem polega na tym ze jestem po rozwodzie już długo i poznałem kobiete 30 letnią spodobalismy sie sobie i zamieszkalismy razem w wynajętym mieszkaniu mieszkaliśmy prawie 2lata i było wszystko dobrze myslałem że nareszczie znalazłem kobiete swojego życia ale jak dostałem od rodziców mieszkanie na starym miescie 2 pokojowe to powiedziała że nie powinienem przyjąc za darmo tylko wziąśc kredyt i kupic inne a nie przyjmować za darmo i ona się nie wyprowadzi z wynajmowanego mieszkania bo jej jest tu dobrze ja nie zastanawiając sie nastepnego dnia sie wyprowadziłem i zostawiłem ją i teraz nie chce mnie znać i sie nie odzywa do mnie ja chciałem żeby miec coś swojego i nie płacic za wynajmowanie i miec troche kasy dla przyjemnosci na wspólne wyjazdy i nie tylko nie moge tego zrozumiec dlaczego tak postąpiła może ktoś zna odpowiedz bo ja już nie rozumiem tego co sie stało duzo nie zarabia płacilismy 15oozł +kredyt na samochód jej internet wychodzi 2000zł a gdzie życie i przyjemności urlop myśle że mnie nie kochała tak jak to powinna kobieta kochać bo inaczej by poszła ze mną tak uważam

ale to bedzie TWOJE mieszkanie a nie wasze wiec o to pewnie jej chodzi

Gość ADFGHGHBHHSFDYBVADF
ZAZDROSCI CI LASKA ZE TYM;ASZ COS NASIEBIE;A onanawetniemakredytyu na siebie,znajdzieszinnalaske,zyj dobrzedalej,jestcos po cos,,,,

Gość rafal15
nie wiem jak ona to zrozumiała razem jestesmy to wspólne tak ja myslałem

Gość rafal15
najpierw mi mówi że mnie kocha a potem mi wyjeżdza z tekstem że jej najlepsza koleżanka jest na mnie obrażona że jej nie powiedziłem tej koleżance że miałem żonę kiedys i jestem po rozwodzie kurwa mam sie tłumaczyc jakies koleżance o swoim życiu chyba ważne jest że moja kobieta wiedziała i jej to odpowiadało jak się spotkałem z byłą to nasza rozmowa była taka że nie patrzyła na mnie tylko w szybe samochodu i łzy jej leciały i że mi wybaczyła że ja zostawiłem ale razem juz nigdy nnie bedziemy co ta kobieta chce od zycia ja tego nie ogarniam

Gość hdfghfghxfghxf
o matko, z kim ty sie zadajesz, dobrze ze ja zostawiles, co to normalnych kobiet juz nie ma?gdzie wy takie idiotki znajdujecie,wierzyc sie nie chce

Gość kaszkaj
Uuu znam pewną historię mojego znajomego z pracy. Otóż chodzi o to że parę miesięcy temu przyjechał on ze swoją dziewczyną do pracy do Holandii. Byli ze sobą parę grubych lat. Sam osobiście jej nie znam, ale z opowiadań Skiby była dla niego wszystkim. Nie tak dawno wprowadzili się do nowego mieszkania w którym mieszkają polacy. Od tego się zaczęło. Chodziły plotki że dziewczyna jest inna niż ta o której mówił mi Skiba. Dużo osób miała zamiar "skręcić" ją sobie na numerek.ona z zadowoleniem zaczęła poznawać nowych ludzi,kokietowac do swoich rówieśników. Nie tak dawno doszły mi słuchy iż ona za jego plecami bawiła się z innymi w najlepsze.o tym dowiedzial sie Skiba. Nie wytrzymał tego psychicznie. Od paru tygodni widać po jego minie że jest załamany... W zeszłym tygodniu dowiedziałem się że go rzuciła...ale zamiast przejąć się sprawą odejścia od niego,bawiła się w najlepsze.imprezy,alkohol oraz nowe uczucie do lokatora. Osobiście nie znam go ale znajomi z pracy rozmawiali na ten temat i ponoć zostawiła Skibe dla niego. Później już dowiadywalem się co ona robi... Zachowuje się jak typowa szmata...ludzi zainteresowała informacją iż nie są już ze sobą i zaczęli przy Skibie gadać o niej. Niektórzy wprost mówili że wyrwą ją na weekend do siebie na domowke i zaczną się z nią zabawiac... I od tego momentu mój znajomy wyciszyl się... Zaczął zażywać narkotyki,ludzie coraz więcej poruszają temat jego byłej dziewczyny a ona? Z opowiadań ma już innego,jest nim kumpel Skiby który mieszka z nimi pod jednym dachem...

No współczuję mu:-( Żeby wlasna dziewczyna odwróciła się od niego bo zakochała się w chlopaku którego tak naprawdę nie zna. Ale niech się Skiba nie doluje,skoro był wporzadku chłopakiem to napewno ułoży sobie życie na nowo.

No szkoda go trochę ale to jest właśnie ślepa miłość... Ogólnie to fajna z niej dupka,,, nie powiem bo sam bym ją obrócił,ale jak się dowiedziałem co mówią u nas w zakładzie na jej temat. I to że kręci z tym kolesiem to już przeroslo ją samą! Wstydu nie ma głupia!!!

Gość kaskaderkaALMELO
Tragedia... Teraz wiem o co tak naprawdę chodzi. .. Wydawało mi się że nie są ze sobą przez to że Skiba wybrał nalog:-( niewiarygodne to co ona zrobiła! Myślałam że jest normalna a tu takie coś. No trudno...czas leci dalej. Biedny skibka,widać właśnie po nim było że coś jest nie tak.

Już chyba 2 tygodnie nie są razem... Przecież Aśka mówiła do ciebie że jakas plota poszła na Dedem że mała tam coś zarywa do tego kolesia od niej z domu. Teraz to sobie opinię wyrobiła na fabrykach.:-S. Skiba głupi że ściągnął ją tu spowrotem.